65% 171 szavazat
Halo 4: Hajnalhasadásig rendületlenül előre

Halo 4: Hajnalhasadásig rendületlenül előre

Halo 4: Forward Unto Dawn
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
17
Képek (17)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A történet az UNSC katonai akadémiájának egy csoportjáról szól, akikből a katonaság következő generációja lesz az UNSC által a külső kolóniák felkelői ellenfolytatott háborújában. Közülük Thomas Laskynak kétségei vannak a háború szükségességéről és azzal kapcsolatban, hogy képes-e a vele szembe támasztott elvárásoknak megfelelni. Mikor kiderül, hogy Lasky vezetőnek sokkal jobb mint sorkatonának, megjelennek a Szövetség félelmetes földönkívüli katonái, és a feje tetejére állítják a kadétok világát. Master Chief tetteinek hatására elgondolkozik, mit is jelent az, hogy hősnek lenni.

Rendező: Stewart Hendler
Forgatókönyvíró: Aaron Helbing, Todd Helbing
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2012.11.21.

Sorozat áttekintés

1. évad (2012) - 5 epizód
 
2024.05.11 Tomipapi

legújabb vélemény

Az eleje a filmnek elég gyengécske. De azután bele erősítenek, és kezd idegesítővé válni. De szerencsére a film végére az egész teljesen gagyivá alacsonyodik. Viszont jó érzéssel tölt el, hogy ennél csak jobb lehet a következő film, amit megnézek!...

0
 
2015.04.06 Kecskex

Nagyon látványos, bár az eleje kicsit unalmas. Maga film az én nézetemből gyakorlatilag csak a látványvilágra összpontosított, és ott néha már túl is "lőtt" a célon. Aki szereti a játékot vagy csak akciót akar nézni ajánlom, ellenben ha történetre vágysz inkább mást válassz!

0