Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

The Book of Boba Fett (2021)

The Book of Boba Fett
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
4
Videók

Galéria (6)

Temuera Morrison
Temuera Morrison
Ming-Na Wen
Temuera Morrison
Temuera Morrison
Temuera Morrison

Videók (4)

 
taba   2022. 01. 18.

legújabb vélemény

0
Boba Fett, a jóságos plüssmaci

Három rész megtekintése után az a véleményem, hogy a kegyetlen fejvadászból a Disney egy szerethető plüssmacit csinált. A történetnek nincs súlya, hiányzik belőle a drámaiság. Gondolom, hogy a cél a gyerekek számára is nézhető mese elkészítése volt, ez sikerült is, de a felnőtt korosztálynak aligha fog tetszeni. Két verziót kellene csinálni belőle, külön a gyerekeknek (mint ez), és egy felnőtteknek szóló drámaibb, sötétebb verziót.

 
Timon   2022. 01. 07.

3
Mesél a messzi-messzi galaxis

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Mandalorian gyakorlatilag forradalmi áttörést hozott a Star Wars történetében, főleg vizualitás terén, ezért is volt várható a Lucasfilmtől, hogy a sorozatokkal sem állnak le. Első élőszereplős sorozata (de főleg a brilliáns második évada) sok új é... teljes kritika»

 
flankezredes   2021. 12. 30.

3
A mandalori nyomdokain

Az első részt megnéztem. Túl sok minden nem történik benne, de van hangulata, ami beszippant. A mandalori nyomdokain haladva szerintem egész jó kis sorozat lehet ebből is. Minden adott hozzá tulajdonképpen, a szereplők, a rendezők hozzák a megszokott színvonalat. Külön kiemelném az aláfestőzenéket, amik nekem nagyon tetszettek! Mindenképp nézni fogom a teljes évadot, Star Wars-rajongóknak ajánlanám a sorozatot!

 
Vilmos393432   2022. 01. 09.

0
Nem is íróról szólt, kérem vissza a pénzem!

Booba Fat nem rivalizál Shakespeare műveivel, pedig azt hittem, hogy ennél azért nagyobb író. Nem tudom, hol ír könyvet, biztos kövi részekben. (0 rabszolgaság.)

 
bajczar.fm   2022. 01. 02.

0

Nagyon lassan indult be, az első rész nem sokat adott, de kíváncsi vagyok a folytatásra. Voltak furcsa pillanatok és néha olcsónak tűnt - amolyan retro feelingje volt, ezért szkeptikus vagyok, de szeretném, ha hozná a Mandalori minőségét.

 

Az első részben három Boston Dynamics robotot is láthatunk Mos Espa utcáin.

(Képkockák )
 

Boba Fett és a Krayt sárkány is megölt egy emberevő sarlaccot.

(Képkockák )
 

Jon Favreau, a Mandalori készítője kijelentette, hogy a sorozat önálló darab és nem a Mandalori harmadik évada. Elárulta, hogy Kathleen Kennedy azért nem jelentette be hivatalosan a produkciót, mert nem akarták elrontani a meglepetést, ami a Mandalori 16-ik részének végén rejtőzött.

(Hupka Adrián)
 

Temuera Morrison először mint Boba Fett apja - Jango Fett - jelent meg a Csillagok háborúja univerzumában, a Klónok támadása (2007) című filmben. Később Cody parancsnokként is láthattuk A Sith-ek bosszújában (2005).

(Hupka Adrián)