Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Star Trek: Strange New Worlds (2022)

Star Trek: Strange New Worlds
Filmadatlap
 
52
Szereplők
4
Vélemények
103
Képek
1
Videók

Galéria (103)

Anson Mount
Anson Mount
Anson Mount

Videók (1)

 
kabel   2022. 07. 09.

legújabb vélemény

0
Az első jó Star Trek már hosszú ideje

Nincsennek cringe karakterek, borzasztó dialógus, vagy hiteltelen színészek és sci-fi mumbo jumbo megoldások, mint a többi Star Trek sorozatben. A történetek izgalmasak, bár nem sablon mentesek.

 
hemish   2022. 06. 09.

0
Eddig remek

Az első 5 részt láttam eddig az első évadból, és remek! Erre a sorozatra vártam. A casting is betalált, és végre igazi, hamisítatlan Star Trek-érzés fog el, miközben nézem. A Discovery számomra a 3. évad után óriási csalódás volt. Picard létjogosultságát nem is értem, a nagy filmek Kelvin-idővonala pedig egy baromság. Ez a sorozat viszont úgy érzem, eddig több mint szuper!

 
trinagl   2022. 05. 05.

0

Tényleg lélegzetelállító, hogy a valaha kitalált legikonikusabb franchise-ok közül néhány - Star Trek, Star Wars, The Walking Dead - milyen gyorsan és milyen mélyre bukik. Szinte minden, ami az elmúlt években újonnan került ezekbe az "univerzumokba",... több»

 
eviestan   2022. 06. 14.

0

Ez az első jó produkció a Star Trekben az Enterprise óta. Jó a kémia a szereplők között, nagyszerű az egyensúly az eredeti előtti tisztelgés és az újdonságok keveréke között.

 

A sorozat címét korábban egy, a Pocket Books által 1998 és 2016 között kiadott, egymástól független antológiasorozatra használták.

(Hupka Adrián)
 

Christopher Pike kapitány a második tiszt, aki a Constitution osztályú U.S.S. Enterprise N.C.C. 1701 parancsnoka, miután átvette a hajó parancsnokságát Robert April kapitánytól. Később átadja a parancsnokságot James Kirk kapitánynak.

(Hupka Adrián)
 

Bruce Horak az első vak színész, aki főbb szerepet játszik egy Star Trek-sorozatban.

(hp)