Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
50
Szereplők
4
Vélemények
37
Képek
9
Videók
 
ryanmckane   2018. 05. 27.

legújabb vélemény

Star Wars fanatikusként könnyed kikapcsolódás ez a kis sorozat. Néhány rész kimondottan jó szórakozást nyújt, a harmadik évadban feltűnő kék bőrű úriember pedig a régi kánon rajongói számára is vonzóvá teheti a szériát.

 
Sodanth   2015. 08. 18.

Rajongóknak kötelező!

A Clone Wars utáni űrt megpróbálta a Disney betölteni, jól tette. Közeleg a 7. mozifilm, már most érezhető az Erő a levegőben és igyekeznek minden médiát megcéloznim így a TV-t is. Hál istennek azért nem csak egy pénztárcát látnak benne, hanem igyekeztek a rajongókra is gondolni, ahogy a Clone Wars-ban. A Cartoon Network után a Disney a saját tévécsatornájára tette a sorozatot, de szerencsére felvette a Clone Wars alkotóit, így Dave Filoni-t is. A sorozat kicsit döcögősen indult be, de a végére már felnőtt a Clone Wars-hoz és az eredeti filmekhez is. A szereplők egytől egyig remekek, nem tudok elvonatkoztatni a Millenium Falcon és az arra nagyon hasonlító Ghost legénysége közti párhuzamról. ... több»


 
dosty   2015. 04. 17.

Szerintem baromi jó és hangulatos sorozat lett a Star Wars: Lázadók. Nem tudom, mi baj lenne már az animációkkal, a maga nemében teljesen jó lett, azért ez mégiscsak egy alapvetően fiataloknak szóló sorozat, nem biztos, hogy mindenképp a nosztalgiát kell benne keresni. Már eleve a sztori szépen tágítja az univerzumot, nálam biztos helye van. Őszintén szólva nem számítottam ilyen jó kezdésre a Disney-től.

 
Pumpu   2014. 10. 10.

Nagy rajongója vagyok a Star Wars univerzumnak, épp ezért sajnálom, hogy ez a sorozat valahogy nem tudott megfogni. Nekem valahogy nem áll össze az egész, idegen, és a képi világa sem meggyőző. Persze van ebben fantázia, meg biztosan maradok még néhány rész erejéig, de nálam ez nem ér többet a közepesnél.

 
70/100 Azon kaptam magam részről részre, hogy érdekel, hogy mi van ezekkel a figurákkal.
 

A sorozat cselekménye 14 évvel a Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja (2005) után, és 5 évvel a Star Wars IV. - Egy új remény (1977) előtt játszódik.

(hp)
 

Simon Kinberg elmondása szerint a sorozatban az eredeti trilógia szereplői közül is fel fognak tűnni néhányan.

(hp)
 

Disney/Lucasfilm leállította a Star Wars: A klónok háborúja (2008) munkálatai, hogy minden erejükkel a Star Wars - Az ébredő Erőre és a Star Wars: Lázadókra koncentrálhassanak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.