Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Star Wars: Lázadók (2014-2018)

Star Wars: Rebels
Filmadatlap
 
50
Szereplők
5
Vélemények
37
Képek
9
Videók

Galéria (37)

Videók (9)

 
Timon   2020. 08. 26.

legújabb vélemény

0

A Clone Wars párjának is tudom ezt nevezni,ami a stabil történetelmesélést illeti,illetve mennyire szabadon,lendületesen,ugyanakkor hűen mutatja be a sztorikat.Nem tekintek másképpen rá,csak azért,mert animációs.Minden részlet jól ki lett dolgozva,ár... több»

 
Sodanth   2015. 08. 18.

0
Rajongóknak kötelező!

A Clone Wars utáni űrt megpróbálta a Disney betölteni, jól tette. Közeleg a 7. mozifilm, már most érezhető az Erő a levegőben és igyekeznek minden médiát megcéloznim így a TV-t is. Hál istennek azért nem csak egy pénztárcát látnak benne, hanem igyeke... teljes kritika»

 
ryanmckane   2018. 05. 27.

1

Star Wars fanatikusként könnyed kikapcsolódás ez a kis sorozat. Néhány rész kimondottan jó szórakozást nyújt, a harmadik évadban feltűnő kék bőrű úriember pedig a régi kánon rajongói számára is vonzóvá teheti a szériát.

 
Pumpu   2014. 10. 10.

0

Nagy rajongója vagyok a Star Wars univerzumnak, épp ezért sajnálom, hogy ez a sorozat valahogy nem tudott megfogni. Nekem valahogy nem áll össze az egész, idegen, és a képi világa sem meggyőző. Persze van ebben fantázia, meg biztosan maradok még néhány rész erejéig, de nálam ez nem ér többet a közepesnél.

 
dosty   2015. 04. 17.

0

Szerintem baromi jó és hangulatos sorozat lett a Star Wars: Lázadók. Nem tudom, mi baj lenne már az animációkkal, a maga nemében teljesen jó lett, azért ez mégiscsak egy alapvetően fiataloknak szóló sorozat, nem biztos, hogy mindenképp a nosztalgiát ... több»

 

A sorozat cselekménye 14 évvel a Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja (2005) után, és 5 évvel a Star Wars IV. - Egy új remény (1977) előtt játszódik.

(hp)
 

Simon Kinberg elmondása szerint a sorozatban az eredeti trilógia szereplői közül is fel fognak tűnni néhányan.

(hp)
 

Disney/Lucasfilm leállította a Star Wars: A klónok háborúja (2008) munkálatai, hogy minden erejükkel a Star Wars - Az ébredő Erőre és a Star Wars: Lázadókra koncentrálhassanak.

(hp)
 

A sorozat képi világára jelentősen hatottak Ralph McQuarrie eredeti trilógiához készített grafikái.

(hp)
 

Kanan Jarrus egy Jedi cowboy. George Lucas bevallottan merített a zsánerből az eredeti trilógia megalkotásakor.

(hp)