Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Korra legendája (2012)

The Legend of Korra
Filmadatlap
 
32
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 08. 22.

A történet maga nem fogott meg de remek a rajzolási technika benne és a karakterek is nagyon szerethető egytől egyig. Láttam már jobb animációt is de egynek megjárja.

 
Kate Rainbow   2016. 04. 25.

Csak azért kap három csillagot, mert engem baromira felháborít, hogy (SPOILER) a hősnőnkből egy lezbit csináltak a sori végére. Szerintem arra tanítani a gyerekeket, hogy ezzel semmi gond, és egy tök normális dolog az elfogadhatatlan. Persze van ez a dolog mint jelenség, és el is fogadom, de nehogy már lezbit csináljanak a gyerekekből.... Gusztustalan, pedig a sorozat végig nagyon tetszett, csodaszép és izgalmas volt. Kár érte.


 
Gábor Rózsa   2017. 01. 19.

Ez a sorozat szerettette meg velem a sorozat műfajt magát. Annak is ajánlom, aki nem szereti a meséket amúgy. (én sem vagyok mesés) Mégis teljesen elvarázsolt. Szerettem, ahogy a spirituális bölcsességek okosan fel-fel bukkantak benne és, ahogy a szuperhős filmekben kedvelt képességeket itt valahogyan emberivé és természetessé teszik. Jó sorozat, jó történettel. Több, mint kikapcsolódás, építő jellegű az egyéniségre. Az "Avatár - Aang legendája"-t érdemes előszór végig nézni, majd azután ezt.

 
Brigusz724   2015. 06. 10.

Pont úgy voltam vele, mint az elődjével, hogy eleinte nem tetszett, de ahogy halad a történet egyre jobb lesz. Sajnos a Nickelodeon csak az első két könyvet vetíti, a többit nem. Ma elkezdtem nézni a harmadik könyvet, de sokkal jobb, mint az első kettő. Annyi kaland és izgalom van benne, már alig várom a következő részt.

 
hawaiipizza   2015. 10. 07.

Az első évad nagyon ígéretesen indul, azt szívem szerint mindenkinek ajánlanám, aki hajlik a sorozatra. De a többi évad színvonala, csak egyre meredekebben zuhan lefelé. (Ráadásul még mindig nem vagyok megbékélve azzal, mikor egyes propaganda üzenetek beleerőszakolás miatt herélnek ki egy sorozatot. De ez csak az én véleményem... )

 

Katara mindig megjelenik az évad végén az Avatar-ban.

(beero88)
 

A színész aki Yue-t játszotta Az utolsó léghajlítóban Asami Sato hangja is.

(beero88)
 

A név „Noatak” egy városra és egy folyóra is utal Alaszkában.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.