Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84

Korra legendája (2012)

The Legend of Korra
Filmadatlap
 
32
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
3
Videók
 
Tyoci   2020. 03. 31.

legújabb vélemény

Az Aang legendája jobb volt, de ez is elment egynek. Csak az nézze, aki annyira unatkozik.

 
Deku   2017. 08. 22.

A történet maga nem fogott meg de remek a rajzolási technika benne és a karakterek is nagyon szerethető egytől egyig. Láttam már jobb animációt is de egynek megjárja.


 
Kate Rainbow   2016. 04. 25.

Csak azért kap három csillagot, mert engem baromira felháborít, hogy (SPOILER) a hősnőnkből egy lezbit csináltak a sori végére. Szerintem arra tanítani a gyerekeket, hogy ezzel semmi gond, és egy tök normális dolog az elfogadhatatlan. Persze van ez a dolog mint jelenség, és el is fogadom, de nehogy már lezbit csináljanak a gyerekekből.... Gusztustalan, pedig a sorozat végig nagyon tetszett, csodaszép és izgalmas volt. Kár érte.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 19.

Ez a sorozat szerettette meg velem a sorozat műfajt magát. Annak is ajánlom, aki nem szereti a meséket amúgy. (én sem vagyok mesés) Mégis teljesen elvarázsolt. Szerettem, ahogy a spirituális bölcsességek okosan fel-fel bukkantak benne és, ahogy a szuperhős filmekben kedvelt képességeket itt valahogyan emberivé és természetessé teszik. Jó sorozat, jó történettel. Több, mint kikapcsolódás, építő jellegű az egyéniségre. Az "Avatár - Aang legendája"-t érdemes előszór végig nézni, majd azután ezt.

 
Brigusz724   2015. 06. 10.

Pont úgy voltam vele, mint az elődjével, hogy eleinte nem tetszett, de ahogy halad a történet egyre jobb lesz. Sajnos a Nickelodeon csak az első két könyvet vetíti, a többit nem. Ma elkezdtem nézni a harmadik könyvet, de sokkal jobb, mint az első kettő. Annyi kaland és izgalom van benne, már alig várom a következő részt.

 

Katara mindig megjelenik az évad végén az Avatar-ban.

(beero88)
 

A színész aki Yue-t játszotta Az utolsó léghajlítóban Asami Sato hangja is.

(beero88)
 

A név „Noatak” egy városra és egy folyóra is utal Alaszkában.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.