Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
88

Avatar – Aang legendája (2003)

Avatar: The Last Airbender
Filmadatlap
 
56
Szereplők
28
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 05. 14.

legújabb vélemény

Ha a film feleennyire jó lett volna, akkor biztosan kap folytatást is. Nagy belépőt kaphatott volna ez a nagyszerű és egyedi felépítéssel rendelkező sorozat a filmek világába, amennyiben nem lett volna ekkora bukás.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 09.

Nagyon jó a története és sok izgalom van benne, de kicsit vontatott néhol és egy-két részben nagyon irreális dolgok vannak.


 
Deku   2017. 08. 21.

Egész tűrhető kis animációs sorozat. Többet vártam éppenséggel tőle, de egynek mindenképpen megteszi. Szórakoztató de néhol kissé uncsiba csap át. Egyszer nézhető.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Nekem nagyon tetszik ez a sorozat, Aang karaktere elhiteti az emberrel, hogy kellő kitartással és odafigyeléssel sok mindent elérhet az ember. Izgalmas, érthető epizódok, amik jól közelítenek a végkifejlet felé.

 
Edii   2015. 09. 15.

Nem vagyok oda az ilyen típusú sorozatokért, de ez tetszett: fantáziadús, poénos és a bölcseletek sem hiányoznak belőle.

 

A levegő nomádjait a tibeti szerzetesekről mintázták.

(Pirospingu)
 

A sorozat alkotója, Michael Dante DiMartino Az utolsó léghajlító léghajlító miatt hagyta ott a Family Guy-t (1999).

(hp)
 

A léghajlítás mozdulatait a Ba Gua harcművészet ihlette.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.