Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Csipet csapat (1989)

Chip and Dale Rescue Rangers
Filmadatlap
 
46
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
babsy88   2016. 08. 06.

Régi nagy kedvencem Csuporkával és a többiekkel, egy szuper titkos nyomozó csapat minden rejtélyt megold. Nagyon vicces és aranyos!

 
indingo   2017. 04. 14.

Örülök, hogy ebből még nem készült feldolgozás. A történet nagyon aranyos és vicces és a figurák nagyon kedvelhetőek. Imádtam a nyomozásokat.


 
Deku   2017. 08. 24.

Nagyon nagy kedvencem volt ez is kis koromban, előhozza ez is a nosztalgikus érzéseket. Nagyon tudta, hogy kell szórakoztatni a fiatalságot. Muszáj egyszer legalább látni.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Aranyos és kedves régi mesesorozat. Testvérem nagy kedvence volt még. El sem tudom mondani hányszor kellett reggel nézni miatta. Szinte megútáltam, de ma viszont jó érzés visszagondolni rá. A történet tanítja is alap kompetenciákra a kicsiket, nem úgy mint sok mai mese. Szerintem értékes múlttöredékek ezek a régi mesék és érdemes megőrizni őket.

 
Bob   2017. 11. 29.

Gyerekkorom egyik kedvence. Akinek kisgyermekei vannak, mindenképpen szerezze meg és nézesse meg velük. :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.