Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
94

Vakáción a Mézga család (1980)

Vakáción a Mézga-család
Filmadatlap
 
33
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

Igazi klasszikus még rajzolt mesesorozat. Gyönyörű mond külsőre mind belsőre ez a sorozat. Aladár kalandjai rendkívül jól kikapcsolnak még most is. Izgalmas és futurisztikus.

 
Norbert93   2018. 10. 24.

A legjobb történettel és karakterekkel rendelkező magyar mesesorozat a mai napig. Még ennyi év után is élvezhető a modern külföldi animációs filmekhez viszonyítva is. A mai gyerekek is többet tanulhatnának belőle mint az agyatlan Minimax mesékből.


 
Deku   2017. 07. 24.

Hihetetlenül szerethető és kellemes mese ez. Mai napig szerethető és jópofa. Mint a sorozatban itt is nagyon eredeti maradt és a jól megszokott karakterek tarolnak.

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

Imádnivalóan aranyos és érdekes mese. A régi korok nagy mesterei készítették még ezeket a rajzfilmeket. A mai elsatnyult animációs szörnyedvények nem tudják megelőzni a hasonló ténylegesen rajzolt régi rajzfilmek minőségét.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Ki ne látta volna Mézgáék kaladjait. Mindig nagy örömmel ültem a tv elé amikor ezt adták. A KÖBÜKI barátunk beírta magát a szívünkbe meg Kriszta és a többiek is! Tehát egy jó választás ha magyar szórakopzataó animációt akar valaki nézni ! Ajánlom mindenkinek! Üdv Yosihiro

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.