Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
91%

Vakáción a Mézga család (1980)

Vakáción a Mézga-család
Filmadatlap
 
33
Szereplők
13
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Robinson76   2020. 12. 13.

legújabb vélemény

0
Agyament utazás Mézga módra

A hatalmas sikert követően szerencsére újabb epizódokkal folytatták Mézgáék történetét. Ismét visszatér a teljes család egy szenzációs és felejthetetlen vakáció apropóján. Az agyát eldobja mindenki, van itt: ígéret földje, lakatlan sziget, maffia kaland, fekete arany, hamis barátok, de a lényeg, hogy végül azért hazaér a díszes társaság. Erősen ajánlott.

 
Deku   2017. 07. 24.

1

Hihetetlenül szerethető és kellemes mese ez. Mai napig szerethető és jópofa. Mint a sorozatban itt is nagyon eredeti maradt és a jól megszokott karakterek tarolnak.


 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

1

Imádnivalóan aranyos és érdekes mese. A régi korok nagy mesterei készítették még ezeket a rajzfilmeket. A mai elsatnyult animációs szörnyedvények nem tudják megelőzni a hasonló ténylegesen rajzolt régi rajzfilmek minőségét.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

1

Igazi klasszikus, még rajzolt mesesorozat. Gyönyörű mind külsőre, mind belsőre ez a sorozat. Aladár kalandjai rendkívül jól kikapcsolnak még most is. Izgalmas és futurisztikus.

 
Norbert93   2018. 10. 24.

1

A legjobb történettel és karakterekkel rendelkező magyar mesesorozat a mai napig. Még ennyi év után is élvezhető a modern külföldi animációs filmekhez viszonyítva is. A mai gyerekek is többet tanulhatnának belőle mint az agyatlan Minimax mesékből.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

Ki ne látta volna Mézgáék kaladjait. Mindig nagy örömmel ültem a tv elé amikor ezt adták. A KÖBÜKI barátunk beírta magát a szívünkbe meg Kriszta és a többiek is! Tehát egy jó választás ha magyar szórakopzataó animációt akar valaki nézni ! Ajánlom mindenkinek! Üdv Yosihiro

 
Timon   2019. 10. 29.

0

Nagyon kiváló sorozat,és annyiban különbözik az előző kettőtől,hogy epizódszerűen követik egymást,nem önállóként,és bizony rendkívüli erőssége,így is megállja a helyét. Minden részben annyi poén van,hogy többször majdnem leestem a fotelról.:)

Galéria (12)

Videók (1)