Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Vakáción a Mézga család (1980)

Vakáción a Mézga-család
Filmadatlap
 
33
Szereplők
15
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
JRD   2022. 03. 12.

legújabb vélemény

2
10*

Természetesen elfogult vagyok ezzel a mesefilmmel, ahogyan a Mézga család többi szériájával is. Sőt, ahogyan a Mikoribival, a Magyar népmesék első szériájával, a Pompommal és a többiekkel is. Az 1978-ban készült 13 részes szériában a Mézga család újabb szeleburdi, kaotikus kalandjait követhetjük nyomon. És ma már szállóigévé vált Hufnágel Pisti neve is. Nepp József, Ternovszky Béla rendezte. A Mézga család életéről három széria készült. Ez volt az utolsó. Az első 1969-ben készült, az Üzenet a jövőből - a Mézga család különös kalandjai (Nepp József és Ternovszky Béla) címmel, míg a második rész, a Mézga Aladár különös kalandjai 1972-ben (rendezte Nepp József) látott napvilágot. Bármelyik szériát, részt választod, mindegyik jó szórakozás. Egy olyan animációs film, mely nem a nagy bevételt volt hivatott elérni, hanem csak szórakoztatni vágyott. Egyedi technikával készült echte magyar rajzfilmek egyike. Ne várj pazar effektetek. Nem lesznek benne. Ez egy igazi őskövületnek számító rajzolt film. És mégis brutál jó! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

2

Ki ne látta volna Mézgáék kaladjait. Mindig nagy örömmel ültem a tv elé amikor ezt adták. A KÖBÜKI barátunk beírta magát a szívünkbe meg Kriszta és a többiek is! Tehát egy jó választás ha magyar szórakopzataó animációt akar valaki nézni ! Ajánlom mindenkinek! Üdv Yosihiro

 
Robinson76   2020. 12. 13.

2
Agyament utazás Mézga módra

A hatalmas sikert követően szerencsére újabb epizódokkal folytatták Mézgáék történetét. Ismét visszatér a teljes család egy szenzációs és felejthetetlen vakáció apropóján. Az agyát eldobja mindenki, van itt: ígéret földje, lakatlan sziget, maffia kaland, fekete arany, hamis barátok, de a lényeg, hogy végül azért hazaér a díszes társaság. Erősen ajánlott.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

2

Igazi klasszikus, még rajzolt mesesorozat. Gyönyörű mind külsőre, mind belsőre ez a sorozat. Aladár kalandjai rendkívül jól kikapcsolnak még most is. Izgalmas és futurisztikus.

 
Norbert93   2018. 10. 24.

2

A legjobb történettel és karakterekkel rendelkező magyar mesesorozat a mai napig. Még ennyi év után is élvezhető a modern külföldi animációs filmekhez viszonyítva is. A mai gyerekek is többet tanulhatnának belőle mint az agyatlan Minimax mesékből.

 
Deku   2017. 07. 24.

1

Hihetetlenül szerethető és kellemes mese ez. Mai napig szerethető és jópofa. Mint a sorozatban itt is nagyon eredeti maradt és a jól megszokott karakterek tarolnak.

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

1

Imádnivalóan aranyos és érdekes mese. A régi korok nagy mesterei készítették még ezeket a rajzfilmeket. A mai elsatnyult animációs szörnyedvények nem tudják megelőzni a hasonló ténylegesen rajzolt régi rajzfilmek minőségét.