Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
33
Szereplők
5
Vélemények
196
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 05. 13.

legújabb vélemény

Nagyon jó kis párost sikerült összehozni, amit igazol a rengeteg gyerekjáték és termék, na meg a népes nézőközönség. Egy aranyos, nekem kicsit Bolondos dallamok beütésű mese, amin azért jócskán látszik az orosz vonal. Kislányom szereti, bár mondanivaló nem sok van benne, de időtöltésnek tökéletes egy gyermek részére. A kislány pedig olyan aranyosan idegesitő, mint bármelyik másik óvodás.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 03. 27.

Számomra meghökkentő volt, hogy milyen arrogáns és idegesítő lett a kislány karaktere. Önző és pofátlan cselekedeteivel szívatja a buta medvét. Magában vicces is lehetne, ha nem épp a legkisebb korosztály számára készült volna. Ebből mit tanulnak a gyerekek? Legyél elkényeztetett és önző?


 
ANdraS   2016. 09. 29.

Szerintem majdnem olyan jó mint a Tom és Jerry, ötlet dús, nincs a filmben igazi gonosz sem, tehát valóban kicsi gyerekek is nézhetik. Az összes rész azon alapszik, hogy a huncút Mása jó szándékkal de mindig rosszat csinál a szerencsétlen jóságos medvének. A helyzetek amikkel a medve szembe szál mindig szórakoztatók és szerintem a felnőttek is szivesen megnézik gyerekeikkel.

 
a-arnold   2016. 09. 28.

Inkább gyerekeknek való rajzfilm, felnőtteknek nem igazán... De viszont a mai (rettentő gagyi) rajzfilmekhez képest azért nem rossz, a ruszkik azért tudnak valamit :)

 
titra   2015. 05. 08.

Mindenkinek ajánlott! Kedves, barátságos mese-sorozat, felnőtteknek is szórakoztató. A nagy, türelmes medve, és a leállíthatatlan, állandóan valami bajba keveredő kislány, akiktől még a farkasok is félnek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.