Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Rejtélyek városkája (2012-2016)

Gravity Falls
Filmadatlap
 
43
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
r858r858   2019. 07. 02.

legújabb vélemény

2
Ez ez DISNEY?

Az a jó sorozatban hogy nem kicsiknek csinálták hanem mindenkinek, történet jó karakterek briliánsak.. Ezt meg kell nézni!

 
Norbi   2018. 07. 30.

2

Nem értem miért szapulják szegény sorozatot. Éppen hogy nem túlságosan bugyuták a szereplői, egy nagyon jól felépített története van, és rengeteg poénos jelenet.

 
Deku   2017. 08. 23.

1

Félelmetesen hülye egy sorozat. Nem értem, hogy a Disney, hogy volt képes egy ilyen elvont furcsa történettel előállni. Nekem nagyon nem jött be. Nem tudom ajánlani.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

1

Imádnivaló és aranyos gyermek sorozat. Rick és morty sorozattal egy univerzumban játszódik és ez meg is látszik rajta. Egyedi látványvilág és humor jellemzi. Kár hogy nem tudták befejezni a következő évadját. Kíváncsi lettem volna mi lesz a vége.

 
SzFa   2017. 09. 30.

0

Félelmetesen rossz egy sorozat. Nem értem, hogy a Disney, hogy volt képes egy ilyen elvont furcsa történetet elkészíteni, azt mondják , ha végig küzdjük magunkat a sorozaton akkor egy fantasztikus történetre bukkanunk, de én ezt nem bírtam kivárni. ... több»

 
Pirospingu   2016. 05. 28.

0

Easter egg-ekre alapuló mese. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
Let it happen   2019. 01. 10.

0

Elég sajátos egy rajzfilm, ami szerintem tök klassz dolog! Nagyon tetszik a grafikája és a karakterek jelleme! Úgy gondolom, hogy ez egy olyan rajzfilm, amin gyerekek is és felnőttek is tudnak szórakozni! Én bátran ajánlom bárkinek, aki kicsit is szereti az elvont dolgokat!

 

Bill végső üzenete, mielőtt meghal az évadzáróban, angolul visszafele olvasva/tekerve egy rejtett utalás. Visszafelé így hangzik: "AXOLOTL! My time has come to burn! I invoke the ancient power that I may return!" "AXOLOTL! Eljött az idő, hogy elégjünk. Felhívom az ősi hatalmakat, amik majd visszatérnek."

(Spidey)
 

A mesében van egy elrejtett térkép és koordináta, mely elvezet egy valós Bill kőszoborhoz, melyet bármely rajongó megtekinthet egy erdőben.

(Spidey)
 
Jó szívvel emlékszünk vissza a 90-es évek rajzfilmsorozataira, kezdve a Disney olyan címeivel, mint a Balu kapitány vagy a Csipet csapat, a Cartoon Network és Nickelodeon kísérletező gyerek meséiről nem is beszélve. Bár akkor saját szüleink élvezték, vagy éppen szenvedtek ezektől a mesemaratonoktól, felnőtt fejjel ugyanebben a szituban érezhetjük magunkat - már ha saját gyerekünk vagy magunk szórakoztatására próbálkozunk napjaink gyerekműsoraival. A kreatív animátorokból szerencsére a 90-es évek után sincs hiány: erősödik a felnőtteket célzó animáció, de a fiatal közönség számára is akadnak olyan alkotások, melyeket kicsik és nagyok is egyaránt élvezhetnek. Sőt, felnőttek talán jobban is. Ilyen alkotás a még a Disney Channelre készült Gravity Falls (a kevésbé ismert magyar címén: Rejtélyek városkája) is, amely méltatlanul rövidre sikerült, ám annál zseniálisabbra és persze emlékezetesre. A Disney + indulása pedig kiváló apropó, hogy felelevenítsük a misztikus kaland rajzfilmet. több»