Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
43
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
r858r858   2019. 07. 02.

legújabb vélemény

Ez ez DISNEY?

Az a jó sorozatban hogy nem kicsiknek csinálták hanem mindenkinek, történet jó karakterek briliánsak.. Ezt meg kell nézni!

 
Deku   2017. 08. 23.

Félelmetesen hülye egy sorozat. Nem értem, hogy a Disney, hogy volt képes egy ilyen elvont furcsa történettel előállni. Nekem nagyon nem jött be. Nem tudom ajánlani.


 
Norbi   2018. 07. 30.

Nem értem miért szapulják szegény sorozatot. Éppen hogy nem túlságosan bugyuták a szereplői, egy nagyon jól felépített története van, és rengeteg poénos jelenet.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

Imádnivaló és aranyos gyermek sorozat. Rick és morty sorozattal egy univerzumban játszódik és ez meg is látszik rajta. Egyedi látványvilág és humor jellemzi. Kár hogy nem tudták befejezni a következő évadját. Kíváncsi lettem volna mi lesz a vége.

 
SzFa   2017. 09. 30.

Félelmetesen rossz egy sorozat. Nem értem, hogy a Disney, hogy volt képes egy ilyen elvont furcsa történetet elkészíteni, azt mondják , ha végig küzdjük magunkat a sorozaton akkor egy fantasztikus történetre bukkanunk, de én ezt nem bírtam kivárni. Nekem nagyon nem jött be a megvalósítás, a karakterek megformálása. Nem tudom ajánlani senkinek sem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.