Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Papírkutyák (2009)

Papírkutyák
Filmadatlap
 
16
Szereplők
11
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Gesztesi Károly
Hajdu Steve
Mucsi Zoltán
Scherer Péter
Szarvas József
Kálloy Molnár Péter
Hajdu Steve
Mucsi Zoltán
Scherer Péter
Pikali Gerda
Gesztesi Károly

Videók (3)

 
Péter Fazekas   2021. 11. 18.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Vidám film! Mucsi meg hatalmas!

 
HercegPeter   2016. 12. 01.

0

Mucsi és Scherer megint óriási. Mind a kettő a jól megszokott karakterét hozza és ehhez csak hozzátesz a többi szereplő. A poénok jók, a jelenetek viccesek. Az Üvegtigrishez és az Argohoz tudnám hasonlítani, hiszen abszurd karakterek, abszurd helyze... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

0

Zseniális magyar humorú vígjáték. Imádtam. A szereplőgárda pedig még istenibb mint a poénok. Azt a cserépléctörős bemutatót sosem fogom elfelejteni:"D Mucsi hozta a formáját.

 
cunci   2015. 06. 16.

1

Tény, hogy a negatív hozzászólások után, úgy néztem meg a filmet, hogy egy kalap sz.. lesz. Rosszabbra számítottam, de azt kell, hogy mondjam nekem tetszett, jókat nevetem! De kb.ennyi! Nem hagyott bennem maradandó élményt, egyszer meg lehet nézni, de ennyi.

 
sztankobazsi   2015. 11. 02.

0

Remek, szórakoztató magyar film, végig lehet röhögni. Az tetszett benne, hogy bár használja a jól bevált vígjátéki kliséket, de rengeteg pluszt is ad hozzá, és ami fontos: nagyon jók a jellemábrázolások, szerethető figurákat keltettek életre, sőt nagy gondot fordítottak a filmbéli kis részletek kidolgozására is.

 
bigi   2015. 06. 30.

1

Nagyon tetszett a film, egy könnyű, szórakoztató vígjáték. A színészek szerintem, nagyon jól lettek összeválogatva és jól is játszottak. Mucsi és Scherer azt hozták, amit vártam tőlük, bár a Szőke-Badár páros jó volt de kicsit sok.

 
VK   2017. 05. 15.

0

Nem tartozik a kedvenc magyar filmjeim közé, de egyszer meg lehet nézni. Átlagos vígjáték. Van benne egy-két szórakoztató poén, de semmi extra. Elmegy.

 

Fülbemászó főcímdalát a Back II Black zenekar énekese, Bebe és az együttes tiszteletbeli vendége, Kovács Áron énekelte fel.

(KaTuS55)