bigi

Kuplung és Csumpi, a két kisstílű bűnöző előzetesben ül. Unalmukban felidézik cellatársuknak az általuk elkövetett balhé történetét. A két kárpátaljai magyar sokféle munkából próbált megélni, kevés sikerrel. Így jött az ötlet, a Pénzmegsemmisítő Raktár kirablásának gondolata. A csapat gyorsan összeáll, minden részletet kidolgoznak. Az akciót sikerrel végrehajtják, ám ettől kezdve elpártol tőlük a szerencse, ami elromolhat, az el is romlik, ők meg ártatlanul kocsmai verekedésbe keverednek. Sok mesének egy a vége, a szabaduló cellatárs elhatározza, hogy lelép a rossz helyen lévő pénzzel.

Forgatókönyvíró: Gyöngyössy Bence, Litkai Gergely
Scherer Péter
Pikali Gerda
Gesztesi Károly

2021.11.18 Péter Fazekas

Vidám film! Mucsi meg hatalmas!

2016.12.01 HercegPeter

Mucsi és Scherer megint óriási. Mind a kettő a jól megszokott karakterét hozza és ehhez csak hozzátesz a többi szereplő. A poénok jók, a jelenetek viccesek. Az Üvegtigrishez és az Argohoz tudnám hasonlítani, hiszen abszurd karakterek, abszurd helyze... Több

2019.07.27 Ms. Akárki

Zseniális magyar humorú vígjáték. Imádtam. A szereplőgárda pedig még istenibb mint a poénok. Azt a cserépléctörős bemutatót sosem fogom elfelejteni:"D Mucsi hozta a formáját.

2015.06.16 cunci

Tény, hogy a negatív hozzászólások után, úgy néztem meg a filmet, hogy egy kalap sz.. lesz. Rosszabbra számítottam, de azt kell, hogy mondjam nekem tetszett, jókat nevetem! De kb.ennyi! Nem hagyott bennem maradandó élményt, egyszer meg lehet nézni, de ennyi.

Fülbemászó főcímdalát a Back II Black zenekar énekese, Bebe és az együttes tiszteletbeli vendége, Kovács Áron énekelte fel. Szerző: KaTuS55