Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
14
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 07.

Mind rendezőként, mind színészként egészek rendkívüli volt Bujtor István. Ez a film is megunhatatlan, a története végig érdekfeszítő és ízlésesen humoros.

 
Deku   2017. 12. 23.

Voltak benne igen csak jó megmozdulások, frappáns párbeszédek és sok-sok izgalom. Ez a film nagyon el lett találva. Eszement jó történetről maradok le ha még véletlenül is kihagyom.


 
Edeske   2016. 05. 25.

Valóban jól sikerült magyar film, aminek egyedi humora van. Leköti az embert, történnek benne az események, magával ragadó a sztori. Bujtor hozza a formáját, jól alakít.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 03.

A Hamis a baba egy igazán humoros és izgalmas film, amely a Bud Spencer filmek és a magyar filmek elegyének tekinthető. Még ma is képes megnevettetni az embert, pedig nem mai darab.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Rendszerváltás korát jellemző poénok ülnek, a karakterek jók. A product placement mennyiséget még elbírja. Sok poén ül, ám nem biztos, hogy a külföldi forgatás jót tesz egy olyan produkciónak amit a magyarsága ad el.

 

A Hamis a baba egyik jelenete, mikor Kardos a tengerben kapálózik és segítségért kiált, Ötvös pedig egy üveg Unicum-ot dob neki a helikopterről – nyílt utalás az Unicum világszerte elhíresült reklámjára.

(Bogi87 )
 

Tuza Bálint (Ricsi) a Szomszédok sorozat 213. részében is szerepet kapott, Bujtor rendezte azt is.

(Bogi87 )
 

A filmnek elkészült 10 évvel később az utódsorozata, ennek címe: Zsaruvér és Csigavér.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.