Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
33
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
Videók
 
Deku   2017. 10. 23.

Ez a film könnyűszerrel éri el, hogy a nézője átérezze a szereplők érzéseit és velük együtt izguljon. Kincset ér ez a film, a karakterek és a pillanatok is nagyon el lettek találva, ami miatt számomra ez a film teljesen megmutatta, hogy van értelme az egésznek.

 
Pock   2016. 07. 07.

Szeretem a színészpárost és ez a film sem okozott csalódást. Sokat lehet nevetni rajta. Pörögnek az események és jól alakítanak a színészek. Én ajánlom, érdemes megnézni.


 
Manfred   2016. 11. 23.

Akcióban dús, pörgős cselekményes film jól megválogatott színészekkel és érdekes sztorival. Végig leköti a film a nézőt, van humora is és érdekes a sztori,.

 
Kutyus   2016. 05. 11.

Nagyon vicces, pörgős vígjáték, amiben Owen Wilson és Ben Stiller is nagyon jól hozza a formáját. Végig történnek az események, humoros, már-már abszurd, nagyon szórakoztató!

 
ZiggityZag   2016. 04. 22.

Nagyon nagy régi klasszikust rebootoltak közepes sikerrel. Nem állítanám, hogy többet nem is lehet kihozni egy ilyen forgatókönyvből, egyszerűen csak el van idétlenkedve, és ez nem áll annyira jól ennek a filmnek. Kicsit kifinomultabb poénok kellenének és feszesebb rendezés, hogy az akciókat végigizguljunk, és ne végigmosolyogjuk.

A film összbevétele 170 268 750 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben hallani Johnny Cash Folsom Pirson Blues című számát.

(LionelMessi10)
 

Ben Stiller Mikor gyerekként nézte a Starsky és Hutch Sorozatot mindig ő akart lenni Starsky de ez az álma aztán 2004 -Be valóra is vált .

(Péter Horváth)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 6. közös filmje.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.