Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
33
Szereplők
7
Vélemények
70
Képek
2
Videók
 
HETEDIK   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

Nagyon jól megidézi az eredeti sorozat hangulatát, a Stiller-Wilson páros pedig mindig garancia a rekeszizmok megmozgatására. Méltó tisztelgés a filmtörténelem egyik leghíresebb zsarupárosa előtt!

 
Deku   2017. 10. 23.

Ez a film könnyűszerrel éri el, hogy a nézője átérezze a szereplők érzéseit és velük együtt izguljon. Kincset ér ez a film, a karakterek és a pillanatok is nagyon el lettek találva, ami miatt számomra ez a film teljesen megmutatta, hogy van értelme az egésznek.


 
Pock   2016. 07. 07.

Szeretem a színészpárost és ez a film sem okozott csalódást. Sokat lehet nevetni rajta. Pörögnek az események és jól alakítanak a színészek. Én ajánlom, érdemes megnézni.

 
Manfred   2016. 11. 23.

Akcióban dús, pörgős cselekményes film jól megválogatott színészekkel és érdekes sztorival. Végig leköti a film a nézőt, van humora is és érdekes a sztori,.

 
Kutyus   2016. 05. 11.

Nagyon vicces, pörgős vígjáték, amiben Owen Wilson és Ben Stiller is nagyon jól hozza a formáját. Végig történnek az események, humoros, már-már abszurd, nagyon szórakoztató!

 
ZiggityZag   2016. 04. 22.

Nagyon nagy régi klasszikust rebootoltak közepes sikerrel. Nem állítanám, hogy többet nem is lehet kihozni egy ilyen forgatókönyvből, egyszerűen csak el van idétlenkedve, és ez nem áll annyira jól ennek a filmnek. Kicsit kifinomultabb poénok kellenén... több»

 
Bulki   2014. 11. 10.

Owen Wilson és Ben Stiller mind a ketten nagyon jó színészek, de inkább a közepesen teljesítő vígjátékaikról ismertek. Sajnos ez a film sem sikerült jobban a sokéves átlagnál. Ugyanakkor pozitívum, hogy a megszokott színvonalat tudja hozni. Lehet a filmen nevetni, szórakozni, és még akció is van. Nézhető, de semmi extra.

A film összbevétele 170 268 750 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben hallani Johnny Cash Folsom Pirson Blues című számát.

(LionelMessi10)
 

Ben Stiller Mikor gyerekként nézte a Starsky és Hutch Sorozatot mindig ő akart lenni Starsky de ez az álma aztán 2004 -Be valóra is vált .

(Péter Horváth)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 6. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Stiller egy kaszkadőriskolában tanult, hogy az autós jelenetek egy részében ő vezethessen.

(ps)
 

Will Ferrell egyetlen nap alatt leforgatta az összes jelenetét.

(ps)
 

Todd Phillips tengeribeteg lett, miközben a hajón dolgoztak. A rendező ezután megfogatta, hogy soha többé nem forgat hajón.

(ps)
 

Vince Vaughnt eredetileg Hutch szerepére hallgatták meg.

(ps)
 

Az eredeti terv szerint Vince Vaughn az egyik jelenetben a kislányának énekelt volna, de a készítőknek nem sikerült megszerezniük a dal jogait.

(ps)
 

A kapitányság falán egy 90 fokkal elforgatott Los Angeles térkép látható.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.