78% 229 szavazat
Starsky és Hutch

Starsky és Hutch

Starsky & Hutch
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
32
Szereplők (32)
70
Képek (70)
2
Videók (2)
10
Érdekességek (10)
2
Díjak (2)
Filmkritika
6
Cikkek (6)
Fórum
Harper  

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

David Starsky (Ben Stiller) egy megállíthatatlan nyomozó, aki mániákusan üldözi a bűnt. Lelkesedése olyan nagy, hogy senki sem bírja sokáig tartani vele a tempót. Legújabb társa Ken Hutchinson (Owen Wilson), egy kissé "romlott" zsaru. Nem végzi rosszul a dolgát, csak éppen még azt nem döntötte el,… Több


Rendező: Todd Phillips
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2004.04.15.
 
2023.11.14 Gamehun638

legújabb vélemény

A sorozat hangulatát tudták hozni. Jó kis vígjáték. Kicsit mű, kicsit gyengusz, de bőven nézhető.

0
 
2023.07.10 Harper

Humordömping két vérbeli komikustól

Gyerekkoromból emlékszem a kitalált városra, Bay Cityre, ahol David Starsky, azaz Paul Michael Glaser és Kenneth „Ken” Hutchinson, azaz David Soul vagány nyomozópárost alkottak a nyolcvanas években. Lehettem kb. tíz éves, amikor ez a sorozat ment a tévében Magyarországon. (Amerikában 1975–1979 között került vetítésre, úgy tudom.) Aztán eltelt az idő, ma már mindkét színész megöregedett, és idén töltik be a nyolcvanat (egyikük márciusban már be is töltötte, másikuk augusztusban fogja). Viszont 2004-ben jött Todd Philips, és elkészítette az új Starsky és Hutchot, mégpedig Ben Stiller és Owen Wilson főszereplésével. Mintha erre születtek volna, annyira jól áll nekik ez a két szerep. Ők is szőke és barna, magas és alacsonyabb, vagány és vicces párost alkotnak, mint nagy elődeik, akik egyébként a film legvégén felbukkannak pár percre. Jók a poénok és a párbeszédek is, de összességében ez természetesen egy vígjáték (az eredeti inkább krimi volt), így akciójelenetekre nem lehet számítani. Számomra nagy kedvenc így is, értékelésem 75%.

2
4
 
2017.10.23 Deku

Ez a film könnyűszerrel éri el, hogy a nézője átérezze a szereplők érzéseit és velük együtt izguljon. Kincset ér ez a film, a karakterek és a pillanatok is nagyon el lettek találva, ami miatt számomra ez a film teljesen megmutatta, hogy van értelme az egésznek.

0
 
2020.06.21 HE7EDIK

Nagyon jól megidézi az eredeti sorozat hangulatát, a Stiller-Wilson páros pedig mindig garancia a rekeszizmok megmozgatására. Méltó tisztelgés a filmtörténelem egyik leghíresebb zsarupárosa előtt!

0
 
2023.08.01 erahurka

Több akcióra számítottam, ráadásul a két főszereplő elég gyenge volt. Snoop Dogg és Fred Williamson jó poén volt, Juliette Lewis tehetségének elpazarlása ebben a semmi szerepben viszont kifejezetten irritált. A végén a kikacsintás is túl lett nyújtva.

0

A film összbevétele 170 268 750 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben hallani Johnny Cash Folsom Pirson Blues című számát. Szerző: LionelMessi10

#2
 

Ben Stiller Mikor gyerekként nézte a Starsky és Hutch Sorozatot mindig ő akart lenni Starsky de ez az álma aztán 2004 -Be valóra is vált .Szerző: Péter Horváth

#3
 

Ben Stiller és Owen Wilson 6. közös filmje. Szerző: dulkap

#4
 

Ben Stiller egy kaszkadőriskolában tanult, hogy az autós jelenetek egy részében ő vezethessen.Szerző: ps

#5