Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Starsky és Hutch (2004)

Starsky & Hutch
Filmadatlap
 
32
Szereplők
7
Vélemények
70
Képek
2
Videók

Galéria (70)

Videók (2)

 
HE7EDIK   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

0

Nagyon jól megidézi az eredeti sorozat hangulatát, a Stiller-Wilson páros pedig mindig garancia a rekeszizmok megmozgatására. Méltó tisztelgés a filmtörténelem egyik leghíresebb zsarupárosa előtt!

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Ez a film könnyűszerrel éri el, hogy a nézője átérezze a szereplők érzéseit és velük együtt izguljon. Kincset ér ez a film, a karakterek és a pillanatok is nagyon el lettek találva, ami miatt számomra ez a film teljesen megmutatta, hogy van értelme az egésznek.

 
Manfred   2016. 11. 23.

0

Akcióban dús, pörgős cselekményes film jól megválogatott színészekkel és érdekes sztorival. Végig leköti a film a nézőt, van humora is és érdekes a sztori,.

 
Pock   2016. 07. 07.

0

Szeretem a színészpárost és ez a film sem okozott csalódást. Sokat lehet nevetni rajta. Pörögnek az események és jól alakítanak a színészek. Én ajánlom, érdemes megnézni.

 
Kutyus   2016. 05. 11.

0

Nagyon vicces, pörgős vígjáték, amiben Owen Wilson és Ben Stiller is nagyon jól hozza a formáját. Végig történnek az események, humoros, már-már abszurd, nagyon szórakoztató!

 
Bulki   2014. 11. 10.

0

Owen Wilson és Ben Stiller mind a ketten nagyon jó színészek, de inkább a közepesen teljesítő vígjátékaikról ismertek. Sajnos ez a film sem sikerült jobban a sokéves átlagnál. Ugyanakkor pozitívum, hogy a megszokott színvonalat tudja hozni. Lehet a filmen nevetni, szórakozni, és még akció is van. Nézhető, de semmi extra.

 
ZiggityZag   2016. 04. 22.

0

Nagyon nagy régi klasszikust rebootoltak közepes sikerrel. Nem állítanám, hogy többet nem is lehet kihozni egy ilyen forgatókönyvből, egyszerűen csak el van idétlenkedve, és ez nem áll annyira jól ennek a filmnek. Kicsit kifinomultabb poénok kellenén... több»

A film összbevétele 170 268 750 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben hallani Johnny Cash Folsom Pirson Blues című számát.

(LionelMessi10)
 

Ben Stiller Mikor gyerekként nézte a Starsky és Hutch Sorozatot mindig ő akart lenni Starsky de ez az álma aztán 2004 -Be valóra is vált .

(Péter Horváth)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 6. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Stiller egy kaszkadőriskolában tanult, hogy az autós jelenetek egy részében ő vezethessen.

(ps)
 

Will Ferrell egyetlen nap alatt leforgatta az összes jelenetét.

(ps)