Jön a női főszereplős Starsky és Hutch

A Fox jelenleg a Starsky és Hutch című sorozat új változatát fejleszti, amely jelentős változást hoz az eredetihez képest: a főszereplő nyomozópárost tagjai női karakterek lesznek.

A projekten Sam Sklaver és Elizabeth Peterson showrunnerek dolgoznak. A Sony Pictures Television, amely részt vett az eredeti sorozat gyártásában, az új produkcióban is közreműködik. Michael Thorn, a Fox Entertainment elnöke a The Hollywood Reporternek adott interjújában elmondta, hogy legalább két forgatókönyvet vár a showrunnertől, mielőtt döntést hoz.

A sorozat új változata két női nyomozót követ majd, Sasha Starsky-t és Nicole Hutchinsont, akik együtt dolgoznak majd a bűnügyek megoldásán és egy összeesküvés leleplezésén, amely apjuk bebörtönzéséhez vezetett. Az eredeti Starsky és Hutch sorozatban, amely 1975-ben debütált az ABC-n, Paul Michael Glaser és David Soul játszotta a főszerepet. A Todd Phillips által rendezett filmadaptáció Owen Wilson és Ben Stiller, főszereplésével 2004-ben került a mozikba Starsky és Hutch (előzetes idelent) címmel.

Arról, hogy mikor kerülhet adásba az első rész, egyelőre nincsenek információk.

krimi | vígjáték

David Starsky (Ben Stiller) egy megállíthatatlan nyomozó, aki mániákusan üldözi a bűnt. Lelkesedése olyan nagy, hogy senki sem bírja sokáig tartani vele a tempót. Legújabb... több»