Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Starsky és Hutch (1975-1979)

Starsky and Hutch
Filmadatlap
 
128
Szereplők
5
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Galéria (23)

Videók (1)

 
Robinson76   2022. 09. 11.

legújabb vélemény

0
A legvagányabb zsarupáros

A sorozat címszereplői egy végtelenül laza, de remek párost alkotnak, akik nem rugaszkodnak el a valóságtól és kiemelkedő hatékonysággal végzik munkájukat. A széria a bűnüldözés elleni fontosságot emeli ki a legtöbb epizódban, ugyanakkor a hetvenes évek Amerikájának droggal átitatott problémáival is foglalkozik. A két zsarunak akadnak alvilági kapcsolatai, de a keménységért és találékonyságért sem kell a szomszédba menniük, mindezt azonban mindig a jó ügy szolgálatába állítják. Szóval jó kis krimivel van dolgunk, amibe érdemes belelesni!

 
Sabnock Sanatory   2022. 06. 17.

2
Forró nyomon.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dave Starsky, mint Paul Michael Glaser (Székhelyi József) és Kenneth "Ken" Hutchinson, mint David Soul (Farády István . Az elhíresült nyomozó páros, akik minden ügyet megoldanak. Dobey kapitány (Bernie Hamilton), aki mindig elégedetlen és a vékony f... teljes kritika»

1
 
alexxx   2015. 04. 02.

1

Ahogy beugrottak abba az autóba az ablakon keresztül, abba a Gran Torino-ba!....na az meghatározta a gyerekkoromat egy jó időre...Egyértelműen korszakalkotó.

 
Péter Fazekas   2021. 12. 06.

0

Ez volt a kedvenem, bárcsak leadnák még egyszer.

1
 
house354   2015. 05. 01.

0

Egy első osztályú krimi sorozat. Nagyon tetszett. A '70-es években tudtak igazi krimit csinálni. Először a Ben Stiller, Owen Wilson féle Starsky és Hutchot láttam, ami nem volt rossz, de ez sokkal jobb volt.

 

A producer egy zöld-fehér Camarot szeretett volna a filmben a piros-fehér Ford Torino helyett, de a Chevy nem tudta kivitelezni neki.

(rbernadett)