2022.06.17 20:31 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
1

Forró nyomon.

Dave Starsky, mint Paul Michael Glaser (Székhelyi József) és Kenneth "Ken" Hutchinson, mint David Soul (Farády István . Az elhíresült nyomozó páros, akik minden ügyet megoldanak.

Dobey kapitány (Bernie Hamilton), aki mindig elégedetlen és a vékony fekete srác, a két nyomozó alvilági kapcsolata, Huggy Bear (Antonio Fargas).

Forró nyomon.

Bay City (fiktív) rendőrkapitányságán dolgoznak. Kocsijuk a kor ikonikus autója, egy 1976-os Ford Gran Torino.

Izgalmas autós üldözések, pisztolypárbajok és bunyók.

Persze a nyomozás közben állandóan összevesznek, de az epizód végére minden rendben lesz, ráadásul ezerrel próbálnak csajozni, kisebb-nagyobb sikerrel.

Vér nélküli bunyók (max. egy kis orrvérzés), és mégis izgultunk a sorsukért, mikor bajba kerültek. Huggy pedig mindig értékes infókkal látja el a két fiút.

A fura öltözetük, a piros sportkocsijuk és a sajátos humoruk végigkíséri a sorozatot.

Starsky, aki mindig bajba kerül, de Hutch kihúzza a pácból, néha Huggy Bear segítségével, aki egész nap a bárjában - ami szintén Huggy Bear néven fut - figyeli a rosszfiúkat, és így nagyon fontos infókat oszt meg a fiúkkal.

Gyermekkorom egyik kedvenc sorozata, amit tátott szájjal bámultam, az izgalmas részek miatt. Akkoriban még csak amerikai filmekben láttam ilyen kocsikat és ilyen városokat, embereket.

Nemrégen végigpörgettem mind a négy évadot, és komolyan mondom, még ma sem csalódtam benne. Igaz, ma már más a tempó, a rosszfiúk sokkal rosszabbak, de valahogy mégis...

Még ma is rabul ejtenek a profi beállítások, a színészi teljesítmények és William Blinn, na meg Ryan Blinn rendezői meglátásai és munkája. Lalo Schifrin zenéje pedig minden egyes epizódban betalál, könnyen dúdolható dallamokkal teszi teljessé a filmes élményt.

Bár ma is lennének ilyen őszinte és élménygazdag sorozatok, amiben nem a vér, vagy a szex (káromkodással megspékelve) a fő látnivaló.

Kedvenc fotelem, egy kis felhő kenyér és tükörtojás.

De csak mert szeretem. Ne riasszon el senkit, hogy fekete-fehér, csak egy ideig az.

Mindenképpen érdemes a figyelemre!

Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

akció | dráma | krimi | misztikus

A rendhagyó zsarupáros az egyéni öltözékével, a furcsa figurákból álló baráti körével, valamint a veszélyes helyzetekben tanúsított bátorságával és rátermettségével... több»

1