Horrorra akadva

Horrorra akadva

Scary Movie

Hirdetés

A Wayans-fivérek, a franchise alkotói 18 év után újra összeállnak, hogy egy új reboot keretein belül ismét pellengérre állítsák a legsikeresebb horrorfilmeket.

(Gergo Horvath)

Regina Hall
Shawn Wayans
Anna Faris

2026.06.30 anorbert25

Már az első percekben lehetett érezni, hogy ez a film nem veszi komolyan magát, és pont ettől működik. Nekem nagyon bejött ez a fajta humor, mert sok jeleneten hangosan nevettem. Tetszett, hogy rengeteg ismert horrorfilmet kifigurázott, de közben saj... Több

2026.06.07 Eastern79

Felesleges folytatás

Borzalmas. Egyszerűen borzalmas. A poénok laposak, közönségesek, talán egyetlenegyszer nevettem el magam. Nincs szerkezete, egyszerűen nézhetetlen.

2026.06.08 Kittikee

Nagyon féltem attól, hogy egy kalap x@r lesz, és hát... ez be is jött 100%-osan! Én, aki az eddigi részeken még a mai napig is szakadni tudok a röhögéstől, ezen a részen nemhogy röhögni, de még egy mosoly se tudott kanyarodni a szám sarkába se...! Mi... Több

2026.06.15 Di Canio

Erre nem számítottam. Ez tényleg nagyon rosszra sikerült, a régi szereplők az egyetlen pozitívum, de ezért kár volt. Talán egy-két poén volt, amúgy egy unalmas semmitmondó katyvasz az egész.

A film 300 822 188 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 107 140 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Az eredeti forgatókönyv szerint a filmben meghal Kurta (Shorty). Egy tovaszáguldó hullámvasút gyilkolja meg. A film tesztvetítésén azonban a nézők annyira felháborodtak kedvenc szereplőjük halálán, hogy a készítők végül átírták a forgatókönyvet, és kivették az ominózus jelenetet. Szerző: alexa84