56% 58 szavazat
Kísértetjárás

Kísértetjárás

Deadstream
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
29
Szereplők (29)
31
Képek (31)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
kabel  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy kegyvesztett internetes személyiség úgy próbálja visszaszerezni követőit, hogy egy éjjel egyedül közvetít élőben egy kísértetjárta házból . De amikor véletlenül felbosszant egy bosszúálló szellemet, a nagy visszatérési eseménye valós idejű harccá válik az… Több


Forgatókönyvíró: Vanessa Winter, Joseph Winter
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.03.11. | Telekom TVGO (2024.02.01.)

KULCSSZAVAK

 
2023.12.20 Ahoj poplacsek Nézhetetlen

legújabb vélemény

0 (nulla)

A feléig láttam. Ez egy igen kis költségvetésű film, amiben egy óbégató YouTube-er játszik egy kísértetházban, de olyan irritáló nyavalygást vág le végig, hogy egy idő után azt éreztem, hogy most már bármi is fog történni, az se érdekel, arra nem lesz adekvát fokozottabb reakció, mert a figura a teljes jajgatásarzenálját kilőtte a percenként három jajveszékelésével olyan komoly események közben, mint egy szekrénybe nézés, így, hogy ááááá óóóóúóóúó ááááá jaaaj úristen, benézek a gardróbba ááááá óóóó úristen, benéztem, áááóójaj úristen, úúúúristen. Spoiler: semmi nincs a gardróbban, nem is vártuk, hogy legyen, ijesztő se volt a gardrób. Valahol húsz perc tájékán majdnem leállítottam, de aztán csak rávettem magam, hogy folytassam, így a feléig megnéztem. Ha jobban hallgattam volna magamra, spórolhattam volna 20-25 percet, mindegy, legalább nem néztem végig, az is valami, megpróbálok ennek örülni. Az olyan műszaki dolgokat hagyjuk is, hogy a tapadókorongos talpú kamerákat úgy pakolászta fel a porózus szerkezetű vakolt falakra, mintha legalábbis síküvegre rakosgatta volna azokat. Winterjózsi a rendező (tesójával együtt), forgatókönyvíró és főszereplő egyben. Ha megmutatta volna a filmet bemutatás előtt apunak, ő szólhatott volna, hogy porózus falon nem marad így meg a kamera. És ilyenekből azért sok volt. A legjobban úgy lehet élvezni ezt a filmet, ha kihagyja az ember. Szerintem.

0
 
2023.04.11 kabel

Mókás horror egy új zsánerben

A Deadstream lényege, hogy egy streamer egy szellemlakta házba megy egy éjszakára és mindenféle jumpscarek elől menekül, inkább vicces, mint ijesztő jelenetekben. Az igazat megvallva, sok ijesztés egész jó, a koncepció eredeti és a szörnyek - bár nyilvánvalóan olcsó maszkok - egész jól működnek. A film világa és valós streamekhez való hasonlósága nem az igazi, de teljesen nézhető. Azonban a rendező tudta, hogy ez még kevés, és megpróbált egy meta-élményt létrehozni, összekötve a szellemek világát a streaminggel és sajnos ez nem sikerült egyáltalán. Ez a része a sztorinak korán sem volt eléggé kibontva vagy megtámogatva, pedig itt lehetett volna a legtöbb zsáner-specifikus poént ellőni. Mert a film kimondottan vicces pár helyen, és a készítők nyilván tudták mikor tudnak poénokhoz és mikor horrorelemekhez nyúlni. Sajnálom, mert nagyon közel kerül egy jó, zsánerforgató alkotáshoz, de végül még nem lépi meg ezt az akadályt. Ennek ellenére, egy többnyire izgalmas, jól összerakott horror film, érdekes limitációkkal, de egy nem túl érdekes sztorival. Egyszer nézhető.

0
 
2023.11.29 Di Canio

Jó kis horror vígjáték, a főszereplő fazonnak a feje nagyon beleillik. Sokkal rosszabbra számítottam, de ebben voltak jó poénok, unalmas se volt, nekem ennyi elég is. Ha szellemházas horror vígjátékot keresel, akkor jó helyen jársz.

0
 
2023.12.07 RigbyTheMad

Kellemes csalódás

Nagyon rég a listán volt, de nem volt szinkron, és alacsony költségvetésűnek tűnt. Nem gondoltuk, hogy lesz hozzá szinkron. De kellemesen csalódtunk benne. Elég jó volt. Jót ki tudtak hozni belőle. Sokaknak nem tetszett a hapsi. Ilyenkor van az, hogy ha nő lett volna és fetrengve, trikóban, sikonyál, az bezzeg már jó. Nem volt benne semmi alja dolog. Tekerni sem kellett. Ajánlott.

0
 
2023.12.10 kaloz44

Talán az idei év legjobb horror-vígjátéka!

0