A 2022-es Kísértetjárás az év alighanem egyik legbizarabb megjelenése volt, amely holnaptól már Telekom FilmPremieren is elérhetővé válik.

A történet szerint Shawn mindenre képes, hogy növelje követőinek táborát a közösségi médiában. A srác így azzal áll elő, hogy minden este egy kísértetkastélyból indít élő közvetítést, ám ami eleinte sikeres sorozatnak indul, az rövidesen igazi rémálommá válik.

A Kísértetjárás szinte teljes mértékben Joseph Winter és Vanessa Winter keze munkáját tükrözi, hiszen a páros maga felelt a forgatókönyv fejlesztéséért és a zeneszerzésért is. Mindemellett a film a Rotten Tomatoes portálon 91 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, a nézők pedig 76 százalékot adtak rá, míg hazai nézők 65 százalékra értékelték a Mafabon.

A film főszerepeiben Melanie Stone, Jason K. Wixom, Pat Barnett, Marty Collins, Perla Lacayo, Joseph Winter és Cylia Austin-Lacayo láthatók. A Kísértetjárás tehát holnaptól elérhető a Telekom FilmPremier műsorkínálatában.

horror | vígjáték

Egy kegyvesztett internetes személyiség úgy próbálja visszaszerezni követőit, hogy egy éjjel egyedül közvetít élőben egy kísértetjárta házból . De amikor véletlenül... több»