Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
94

Tom és Jerry (1965)

I'm Just Wild About Jerry
Filmadatlap
 
9
Szereplők
19
Vélemények
9
Képek
Videók
 
Shelby07   2018. 01. 07.

Gyerekkoromban folyton Tom és Jerryt néztem, nincs még egy olyan egér macska páros mint ők. Nagyon tetszik és még most is jókat tudok nevetni rajtuk.

 
indingo   2019. 05. 20.

Nincs olyan, aki ne ismerni a történetet az örökös macska-egér harcról. Ahol nincsenek párbeszédek, csak a kőkemény vadászat. Kíváncsi vagyok, hogy a mai kor gyerekét mennyire kötné le a története.


 
Deku   2017. 08. 21.

Ezt a mesét lehetetlen nem szeretni. Nagyon vicces és mindig mosolyt csal a néző arcára bármilyen rész is legyen az. Oltári sorozat. Jerry nagy kedvenc volt fiatalabb koromban ma már Tom-ot sajnálom.

 
Thibo84   2016. 06. 24.

Gyerekkorom nagy kedvence Tom és Jerry párosa. Ha meglátom a tv-ben, még így, harmincéves fejjel is a képernyő elé ülők és jókat vidulók rajtuk. Minden korosztálynak ajánlom.

 
lolita13   2016. 10. 04.

szerintem ez egy nagyon aranyos rajzfilsorozat amely minden gyerek kedvence lehet mivel viccesen mutatja be a macska próbálkozásait.

 

Összesen 13 olyan epizód van, amelyben Tom győz.

(LionelMessi10)
 

Angliában a szivarozós részeket cenzúrázták.

(HETEDIK )
 

Az első rész 1965 szeptemberében jelent meg.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.