Elég szörnyű előzetese van, de jók az értékelései, úgyhogy végül csak megpályáztam a Scream előfizetős vetítést, és milyen jól tettem! Nem mondom, hogy vászonra kívánkozik, hiszen ez is ilyen Eltűnt meg Keresés típusú monitorra termett projekt, de jó volt moziban látni.
Van ugye found footage, ez akkor streamed footage? Szerintem le fogják nyúlni még ezt az ötletet később, bár a Deadstream készítői egészen kimaxolták a témát. Lehet, más tálalásban nem működött volna ennyire, sokszor egész friss nézőpontot és beállításokat kínáltak a kihelyezett GoPrók, viszont mégsem mondanám, hogy erre a gimmickre lett kihegyezve, mert ütnek a jump scare-ek meg a poénok is, és a sztori is egész fordulatos.
Az biztos, hogy ez már a nálam is fiatalabb generációnak készült, a elején azt hittem, kimegyek a teremből, mikor felvázolták ezt a ripacs karaktert. :D Na meg amikor bocsánatot kér mindenért is, nekem az is kicsit sok volt...
Elég szörnyű előzetese van, de jók az értékelései, úgyhogy végül csak megpályáztam a Scream előfizetős vetítést, és milyen jól tettem! Nem mondom, hogy vászonra kívánkozik, hiszen ez is ilyen Eltűnt meg Keresés típusú monitorra termett projekt, de jó volt moziban látni. Van ugye found footage, ez akkor streamed footage? Szerintem le fogják nyúlni még ezt az ötletet később, bár a Deadstream készítői egészen kimaxolták a témát. Lehet, más tálalásban nem működött volna ennyire, sokszor egész friss nézőpontot és beállításokat kínáltak a kihelyezett GoPrók, viszont mégsem mondanám, hogy erre a gimmickre lett kihegyezve, mert ütnek a jump scare-ek meg a poénok is, és a sztori is egész fordulatos. Az biztos, hogy ez már a nálam is fiatalabb generációnak készült, a elején azt hittem, kimegyek a teremből, mikor felvázolták ezt a ripacs karaktert. :D Na meg amikor bocsánatot kér mindenért is, nekem az is kicsit sok volt...