Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Adsz vagy kapsz (2007)

Trick 'r Treat
Filmadatlap
 
19
Szereplők
12
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Videók (1)

 
harnas1207   2021. 11. 01.

legújabb vélemény

0

Nehéz értékeli, mert a kritikák alapján sokkal jobb filmre számítottam. Néhol már gagyi kategória volt, de összességébe nézve jópofa film lett. Annyira nem, hogy bárkinek ajánljam, de meg lehetett nézni. A Krampuszra emlékeztetett.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 26.

0

Leültem, és teljesen meglepődve álltam fel a film végén. Jól sikerült alkotás, és végig a hatása alatt voltam.....nem az totális vérfolyamos, de a maga módján izgalmas kis horror. Ajánlott kategória.

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Kénytelen vagyok beismerni, hogy ez egy igen csak szuper film lett. Ez egy igazi eredeti szórakoztató remekfilm. Igazán erős és karakteres vonásokkal rendelkezik. Nézd meg!

 
Lamboh   2017. 10. 14.

0

Szeretem az ilyen morbid humorral fűszerezett horror filmeket. Ez pedig ezen felül is meglepetés volt. Háromszor is sikerült meglepniük, és kicsit rám ijeszteniük, ami nagy szó. Nem váltja meg a horror filmipart, viszont jó kis kikapcsolódás estére.

 
Owotonor   2020. 01. 13.

0

Ördöngös merítéssel megáltalkodott fejezetekre nyúló kötelező ünnepi film mely egybevéve a történeteit egy kerek egészet nyújt - de még milyet. Melyben végig az jött le hogy csak játszik velem a film mert szarkasztikus humora még ennyi idő után is fe... több»

 
mrfaktor   2016. 04. 26.

0

Valóban elég kegyetlen horror, talán az utóbbi idők legjobbja ebben a kategóriában. Úgy rémiszt meg , és hozza rád a frászt, hogy olykor olykor becsúszik egy két nevetés, de nincs belőlük sok. Tulajdonképpen egy horror mese, és annak tökéletes. Mind ... több»

 
smith   2015. 05. 25.

0

Egy jó kis horrorra számítottam a magas értékelések miatt. Sajnos csalódnom kellett. Nagy jóindulattal talán egyszer nézhető kategória. Sok horrort nézünk, olyanokat is amelyek nem populárisak így nincsenek szinkronizálva, sok gyöngyszemre akadtunk m... több»