Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
19
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 12. 10.

Kénytelen vagyok beismerni, hogy ez egy igen csak szuper film lett. Ez egy igazi eredeti szórakoztató remekfilm. Igazán erős és karakteres vonásokkal rendelkezik. Nézd meg!

 
Lamboh   2017. 10. 14.

Szeretem az ilyen morbid humorral fűszerezett horror filmeket. Ez pedig ezen felül is meglepetés volt. Háromszor is sikerült meglepniük, és kicsit rám ijeszteniük, ami nagy szó. Nem váltja meg a horror filmipart, viszont jó kis kikapcsolódás estére.


 
sabnock666   2018. 08. 26.

Leültem, és teljesen meglepődve álltam fel a film végén. Jól sikerült alkotás, és végig a hatása alatt voltam.....nem az totális vérfolyamos, de a maga módján izgalmas kis horror. Ajánlott kategória.

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Néha már-már beleunok a horror filmekbe. Egyik kedvenc kategóriám lenne de ritkán alkotnak maradandót amit nem felejtek el fél perc alatt vagy nem röhögöm végig. Ez viszont tetszett. Borzongató és szórakoztató mármint a maga morbid módján.

 
drsolomon   2015. 03. 27.

Szellemes, csavaros horrorfilm. A maga kategóriájában jóra sikerült. Nincsenek durva jelenetek, nagy vérengzések, , mégis izgalmas.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.