Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

A bébiszitter (2017)

The Babysitter
Filmadatlap
 
27
Szereplők
26
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Galéria (23)

Bella Thorne
Robbie Amell
Bella Thorne
Bella Thorne
Robbie Amell
Robbie Amell
Bella Thorne
Bella Thorne

Videók (1)

 
Rob.P   2021. 07. 06.

legújabb vélemény

0
Horrorvígjáték

Tökéletesen hozza azt, amit egy ilyen filmtől elvárok, amikor nem akarok az élet értelmén töprengeni, egyszerűen csak lazulni egyet.

 
Kóborló   2020. 12. 12.

a nap véleménye

2
Egy kissé furcsa horrorkomédia

Valamikor két-három évvel ezelőtt volt szerencsém ehhez a filmhez, és emlékszem rá, hogy maradéktalanul akkor sem nyerte el a tetszésemet, viszont képes volt szórakoztatni, ami nagy szó, hisz egy horrorkomédiáról beszélünk, ami mint műfaj nem épp a s... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 08. 27.

1

Namármost hölgyeim, uraim, ez mi a jó fene volt? Ez az összetákolt moslék annyit sem ért, mint a szalag, amire felvették. Szánalmas és borzasztó. Minősíthetetlen.

 
Lamboh   2017. 10. 27.

1

Sok értelme nem volt, de érdekes film. A bébicsősz jöhetne hozzám is, de szigorúan csak takarítani. Mert aki ennyi vért meg hullát összetakarít, illetve elrejt, ráadásul ilyen rövid idő alatt, az tényleg jó munkaerő :D

1
 
indingo   2017. 10. 25.

0

Olyan Reszkeesetek betörők hangulata van a filmnek, csak jóval véresebb. Persze a kis srác elbánik mindenkivel ez azért erős, holott többször is lett volna alkalmuk eltenni láb alól.

 
Szilonka   2018. 04. 10.

0

Sokkal többet is ki lehetett volna hozni a filmből. Eléggé ellaposodott a sztori és klisékkel volt tele. Egy szűk rétegnek biztos izgalmas volt a film, egy bizonyos kor alatt talán még élvezhető is.

 
elekm90   2021. 05. 29.

0

Azt hittem, hogy jobban fogok szórakozni, mert a horror-vígjáték műfajmix már többször is jól sült el, sajnos ez inkább bugyuta volt, mint szórakoztató. Egyedül Samara Weavinget tudnám kiemelni, aki remek választásnak bizonyult erre a szerepre. A töb... több»

 

A filmvégi stáblista közepén van egy extra jelenet.

(Kóborló )
 

A filmet 2015-ben forgatták, viszont csak 2017-ben adták ki. Eredetileg moziba tervezték, aztán a Netflix megszerezte a vetítési jogokat. Október 13-án, pénteken mutatták be.

(koricapito)
 
A horror-vígjátékok kedvelőinek mindenképp érdemes megnéznie a The Baby Sittert, mely ugyan nem váltja meg a világot, de legalább képes szórakoztatni. Sajnos manapság már ez is nagy szó. több»