Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
66%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
szoljhozzam   2020. 09. 12.

legújabb vélemény

Nem volt ez olyan rossz. Én Bella Thorne karakterén csak röhögni tudtam, szerintem jól hozta a karaktert és a film is izgi volt.

 
indingo   2017. 10. 25.

Olyan Reszkeesetek betörők hangulata van a filmnek, csak jóval véresebb. Persze a kis srác elbánik mindenkivel ez azért erős, holott többször is lett volna alkalmuk eltenni láb alól.


 
Lamboh   2017. 10. 27.

Sok értelme nem volt, de érdekes film. A bébicsősz jöhetne hozzám is, de szigorúan csak takarítani. Mert aki ennyi vért meg hullát összetakarít, illetve elrejt, ráadásul ilyen rövid idő alatt, az tényleg jó munkaerő :D

 
Szilonka   2018. 04. 10.

Sokkal többet is ki lehetett volna hozni a filmből. Eléggé ellaposodott a sztori és klisékkel volt tele. Egy szűk rétegnek biztos izgalmas volt a film, egy bizonyos kor alatt talán még élvezhető is.

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 08. 27.

Namármost hölgyeim,uraim ez mi a jófene volt?Ez az összetákolt moslék,anyit sem ért,mint a szalag,amire felvették.Szánalmas,és borzasztó!Minősíthetetlen.

 
TomÁcs   2018. 08. 09.

Egynek elment. Nekem kicsit a kilencvenes évek stílusát juttatta eszembe a film.

 
VvV   2018. 12. 22.

A legnagyobb érdekessége talán, hogy Stehpen Amell testvére is játszik benne. A története kicsit túlzó.

Bella Thorne
Robbie Amell
Bella Thorne
Bella Thorne
Robbie Amell
Robbie Amell
Bella Thorne
Bella Thorne
 

A filmet 2015-ben forgatták, viszont csak 2017-ben adták ki. Eredetileg moziba tervezték, aztán a Netflix megszerezte a vetítési jogokat. Október 13-án, pénteken mutatták be.

(koricapito)
 
Egyszóval The Babysitter nem kíván többet nyújtani egy lendületes, fesztelen szórakozásnál, ezt pedig maradéktalanul teljesíti. Ezzel egy fokkal elmarad például a több mélységet és egyediséget képviselő Krampus kaliberétől, de egy laza, kellemes agymenésnek tökéletes.
7,5/10 több»
 
A horror-vígjátékok kedvelőinek mindenképp érdemes megnéznie a The Baby Sitter-t, mely ugyan nem váltja meg a világot, de legalább képes szórakoztatni. Sajnos manapság már ez is nagy szó. 6/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.