Itt a Családi cserebere McG-től Jennifer Garner és Ed Helms főszereplésével.

Az a mondás járja, hogy mielőtt megítélnél valakit, először járj a cipőjében. És éppen ezt fogják tenni a Walker család tagjai. Az új Netflix vígjáték, a Családi cserebere, a négy családtagot testcserére kényszeríti, egy rosszul időzített látogatás alkalmával. Hirtelen apa és fia, anya és lánya, kisbaba és kutya - mind mind egymás testében és életében találják magukat, minden vele járó zűrzavarral. Ahhoz, hogy visszakerüljenek a saját testükbe, a szülőknek és a gyerekeknek tényleg meg kell tanulniuk kapcsolódni és megérteni egymást. Nem könnyű feladat, különösen ha ez egy olyan nap történik, ami tele van egyetemi interjúkkal, sporteseményekkel és más életre szóló kihívásokkal.

A Családi cserebere csatlakozik a testcserés vígjátékok sorához. Azon gondolkodtam magamban, hogy ebben a térben vannak kiváló filmek, és vannak olyan filmek, amelyek nem annyira jók, de mindet élvezem," nyilatkozta McG, a rendező (A bébiszitter, Világ pereme, A bébiszitter: A kárhozottak királynője).

Amikor egy család tagjai testet cserélnek egymással, hála egy rendkívül ritka bolygóállásnak, vicces utuk, hogy visszataláljanak a normális állapotba, közelebb hozza őket egymáshoz, mint valaha is gondolták volna.

Garner számára nem ismeretlen a testcserés vígjátékok világa. 2004-ben ő alakította a Hirtelen 30 című film főszereplőjének felnőtt változatát. Ebben a filmben Garner a Walker család anyját, Jess-t alakítja, aki egy reggel lánya, CC  bőrében ébred fel. "Jennifer Garner tényleg olyan, mint amilyennek mondják" - mondta McG. "Valóban meghatározza a hangulatot a forgatáson, és lehetővé teszi mindenkinek, hogy szórakozzon, biztonságban érezze magát, és adjon bele mindent a képernyőn."

Ha kíváncsi vagy a filmre és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

családi | vígjáték

A Brenner család egy reggel arra ébred, hogy a gyerekek és a szülők testet cseréltek. Hogy visszafordítsák a helyzetet, a szülőknek meg kell találniuk a baj forrását, ám... több»