60% 92 szavazat
Családi cserebere

Családi cserebere

Family Switch
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
30
Szereplők (30)
14
Képek (14)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
19
Cikkek (19)
Fórum
András  

Hol nézheted

Emma Myers
Brady Noon
Jennifer Garner
Ed Helms
Brady Noon
Emma Myers
Jennifer Garner
Ed Helms
Jennifer Garner
Emma Myers
Brady Noon
Ed Helms
Brady Noon
Emma Myers
Jennifer Garner
Ed Helms
Jennifer Garner
Ed Helms
Ed Helms
Jennifer Garner
Brady Noon
Emma Myers
Emma Myers
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Ed Helms
Jennifer Garner
Ed Helms
Brady Noon
Jennifer Garner
Ed Helms
Ed Helms
Jennifer Garner
Emma Myers
Brady Noon

FILMINFÓ

A Brenner család egy reggel arra ébred, hogy a gyerekek és a szülők testet cseréltek. Hogy visszafordítsák a helyzetet, a szülőknek meg kell találniuk a baj forrását, ám gyermekeik testében élve ez egyáltalán nem lesz könnyű.
Az Igen nap után Jennifer Garner újabb fergeteges családi… Több


Rendező: McG
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.11.30. | Netflix (2023.12.01.)

KULCSSZAVAK

 
2023.12.30 Idknw

legújabb vélemény

Egy közepes, semmi több. 1-2 poénnal egybekötve, egy unalmas estére, ha nincs mit nézni, megfelel.

0
 
2023.12.09 JRD

Semmi új. Semmi csavar, semmi újdonság. Semmi, de semmi plusz, ami miatt érdemes lenne egy újabb testcserés filmet megnézni, így uszkve megcsinálni is tök fölösleges volt. Mégsem mondhatom/írhatom azt, hogy időpazarlás volt megnézni. Inkább csak azt ... Több

1
 
2023.12.08 Ahoj poplacsek

Végre egy családi szerepcserés film (irónia)

Ki tudja, hány családi összecserélődős film született eddig, talán harminc, de lehet, hogy ötven is. Csak én egyedül láttam már vagy egy tucatot belőlük. Persze mindig el lehet szórakozni az ilyesmin, úgyhogy a stáb egy kockázatmentes és többszörösen bevált receptet követett, ami ismét működött a maga módján. Semmi extra, de könnyű rá felépíteni másfél-két óra szórakozást, nehéz elrontani. Megbízható és kiszámítható a cselekmény: a család tagjai nem értik egymást igazán, azt kívánják, bárcsak a többiek értenék őket, és akkor ta-dam, jön a varázslat, kínos és furán vicces szituációkon keresztül mindenki felismeri a többiek értékét, közben picit le is égetik egymást, aztán következnek a tanulságok, majd megtörténik a csodás visszacserélődés, és a család olyan csodálatos lesz, hogy juhúúú meg csuhajja. És senki ne jöjjön azzal, hogy lespoilereztem, mert ennél a filmtípusnál ez pontosan tudható előre, nem árultam el titkot. Karácsony felé egynek szórakoztató ez a film is, főleg ha van kéznél popcorn vagy egyéb rágcsa. Matthias Schweighöfer szerepeltetését nem értem. Illetve azt se, hogy ő minek vállalta, bár nyilván a pénzre gondolt végig. A szerepeltetése teljesen indokolatlan volt, de nem rontott az összképen, igaz, hozzá se járult.

0
 
2023.12.18 fankbringa

Pánik cuki sokadik felvonás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nincs karácsony testcserés film nélkül. Ahol anyu, apu és a gyerekek cserélnek, hogy ki a jobb utánzó. Az egyetlen izgalom, hogy vajon a film végére sikerül visszacserélni, vagy úgy maradnak? Segítek, ez egy karácsonyi film. Itt a poén az, hogy a kutya és a kisbaba is cserélnek, úgyhogy kapunk alienként ugráló kisbabát és kutyát is. Ez lehetne vicces, de nem lett az. Persze a gyerekeknek meg kell állniuk a helyüket a felnőttek világában, és fordítva, kötelező kínos jelenetekkel. Enélkül nincs testcserés film. Ki kell bírniuk pár napot így, de a kisbaba hónapokat öregszik a végére. Ez legalább vicces volt. A meg nem értett kamaszok és meg nem értett felnőttek összecsapnak az elismerésért, a szeretetért. Minden percben cukormáz és lelkes amerikai álom. Olyan, mint egy élő szereplős Disney mese. A gyerekek szeretik, a felnőttek pedig örülnek, hogy a gyerekeknek ez jó volt. Az, hogy valaki helyet cserél a szüleivel, jókedvet okoz mindenkinek, és 2 nap alatt segít feldolgozni sok-sok traumát. Sajnos nem lehet kapni a patikában, pedig ilyen villámterápiára nagy igény lenne. Esős napokra, karácsonyra hangolódásra tökéletes. Nem kell tőle többet várni.

0
 
2023.12.28 Fikatours_blogger

Nyomokban poént is tartalmaz

Leszámítva az altesti poénokat és a burleszk jeleneteket, egész elviselhető a film ahhoz képest, hogy miket írtak róla a kollégák.

0