November a Netflixen: Erre a 9 új filmre mindenki rá fog kattanni (2023)

Bár még szeptembernek is csak a közepén járunk, nem lehetünk elég felkészültek, ha új filmekről van szó. Éppen ezért már most érdemes körülnézni, hogy idén novemberben milyen újdonságokra csaphatunk majd le. Ezúttal koncentráljunk csak a legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix kínálatára, hiszen önmagában is képes ellátni az előfizetőit újdonságokkal egész hónapra. Kerestünk is kilenc újdonságot, amelyek mind novemberben fognak debütálni a platformon és szerintünk érdemes lesz rájuk odafigyelni.

#9

51 Tolvajnők  (2023)

(6)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Carole és Alex két zseniális tolvaj, akik az idők kezdete óta a legjobb barátok. Profik, félelmetesek és csábítóak, semmi sem állhat az útjukba. Belefáradva a bujkálásba,... több»

Carole és Alex két zseniális tolvaj, akik az idők kezdete óta a legjobb barátok. Profik, félelmetesek és csábítóak, semmi sem állhat az útjukba. Belefáradva a bujkálásba, megállapodnak abban, hogy végrehajtanak egy utolsó rablást, és segítségül hívják az agilis Samet. Nem is sejtik, hogy ez a küldetés egészen más lesz, mint amire számítottak. Premier november 1-én.
#8

75 Sly  (2023)

(4)

dokumentum | életrajzi

Netflix

A Netflix dokumentumfilmje intim betekintést myújt Stallone életébe és több évtizedes hollywoodi karrierjébe. több»

Arnold Schwarzenegger után a '80-as és '90-es évek másik ikonja, az akciófilmek egyik valaha volt legnagyobb sztárja, Sylvester Stallone is megkapja azt a dokumentumfilmet, amely végigvezeti a rajongókat a színész és rendező több évtizedes pályafutásán. Premier november 3-án.
#7

60 Rustin  (2023)

(2)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Bayard Rustin, az 1963-as nagy jelentőségű washingtoni menet tervezője, az egyik legnagyobb aktivista és szervező volt, akit a világ valaha ismert. Kihívta a tekintélyt, soha nem... több»

Bayard Rustin, az 1963-as nagy jelentőségű washingtoni menet tervezője, az egyik legnagyobb aktivista és szervező volt, akit a világ valaha ismert. Kihívta a tekintélyt, soha nem kért bocsánatot azért, aki volt, amiben hitt, vagy amit akart. És nem hátrált meg. Történelmet írt, és cserébe elfelejtették. Premier november 3-án.
#6

75 Nyad  (2023)

(5) (2)

dráma | életrajzi | sportfilm

Netflix

A film Diana Nyad sportoló figyelemre méltó igaz történetét meséli el, aki 60 évesen, legjobb barátja és edzője segítségével elhatározza, hogy megvalósítja élete álmát:... több»

A film Diana Nyad sportoló figyelemre méltó igaz történetét meséli el, aki 60 évesen, legjobb barátja és edzője segítségével elhatározza, hogy megvalósítja élete álmát: 110 mérföldet úszik a nyílt óceánon Kubától Floridáig. Premier november 3-án.
#5

67 A gyilkos  (2023)

(20) (3)

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»

Egy végzetes incidens után egy bérgyilkos megküzd a munkaadóival és önmagával egy nemzetközi hajtóvadászatban, amelyről azt állítja, hogy nem személyes. Igazi sztárparádé David Fincher rendezésében, Michael Fassbender és Tilda Swinton főszereplésével. Premier november 10-én.
#4

dokumentum

Netflix

A rasszista fogalmak gyökereinek és fejlődésének feltárása az Egyesült Államokban a mai társadalom megértése érdekében. több»

Az Oscar-díjas rendező, Roger Ross Williams életre kelti Dr. Ibram X. Kendi Stamped From the Beginning című bestsellerét. A rasszista fogalmak gyökereinek és fejlődésének feltárása az Egyesült Államokban a mai társadalom megértése érdekében. Premier november 15-én.
#3

romantikus | vígjáték

Netflix

Történetünkben barátságok kerülnek próbatétel elé egy hivalkodó ünnepi hírlevél miatt. több»

A Netflix ügyeletes karácsonyi vígjátéka. Jackie minden karácsonykor olyan hivalkodó ünnepi hírlevelet küld, amitől régi főiskolai barátnője, Charlotte úgy érzi magát, mint aki mellett elrohant az élet. Amikor a sors fintora miatt Charlotte és családja néhány nappal karácsony előtt Jackie havas küszöbére kerül, a lány megragadja az alkalmat, hogy bebizonyítsa, régi barátnője élete nem lehet ennyire tökéletes. Premier november 16-án.
#2

78 Leo  (2023)

(8)

animáció | családi | vígjáték

Netflix

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből mutatja be az általános iskola utolsó évét. A fáradt, 74 éves gyík, Leo évtizedek óta ugyanabban a floridai osztályteremben ragadt terráriumi társával, a teknőssel. Amikor megtudja, hogy már csak egy éve van hátra, azt tervezi, hogy megszökik, hogy megtapasztalja a kinti életet, ám ehelyett belekeveredik szorongó diákjai problémáiba – köztük egy lehetetlenül gonosz helyettesítő tanárba. Végül ez lesz a legfurcsább, de leghálásabb bakancslista. Premier november 22-én.
#1

60 Családi cserebere  (2023)

(11)

családi | vígjáték

Netflix

A Brenner család egy reggel arra ébred, hogy a gyerekek és a szülők testet cseréltek. Hogy visszafordítsák a helyzetet, a szülőknek meg kell találniuk a baj forrását, ám... több»

A Brenner család egy reggel arra ébred, hogy a gyerekek és a szülők testet cseréltek. Hogy visszafordítsák a helyzetet, a szülőknek meg kell találniuk a baj forrását, ám gyermekeik testében élve ez egyáltalán nem lesz könnyű. Premier november 30-án.