Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60
Filmadatlap
 
44
Szereplők
4
Vélemények
22
Képek
1
Videók
NOS4A2
 
indingo   2019. 07. 13.

Az előzetes alapján sokkal jobbnak ígérkezett. A történet lassan bontakozik ki. A 18-as karikát sem értem, semmi "olyan" nem történik benne. Picit zavaros a története, nekem csak közepes.

1
 
Szilonka   2019. 08. 14.

Érdekes volt az első évad, kicsit beteg. A főcímzenéjét imádtam. Érdekesen alakultak benne szálak.


 
Greeta   2019. 07. 14.

Nagyobb volt a füstje, mint a lángja, pedig nagyon jól indult és azt hittem egy különleges sorozat készült. Teltek a részek, de csak topogtunk egy helyben.

 
Bakó Zoltán   2019. 07. 31.
Még kevés!

Nem nőtt fel még apuci szintjére a fiú. Nagyon sok nyitott kérdés maradt. Azt pedig 2019-ben már nagyon nem kéne, hogy '90-es évek horrorjának hiba-kliséit ismételjék..konkrétan az elrabolt és épp megszökő áldozatnak ma már illene elválasztani a rossz ember fejét a törzsétől, majd kibelezni, felnégyelni stb... Több volt ebben. Talán majd legközelebb!

 

A 2019-es Comic Conon bejelentették, hogy lesz második évada is a sorozatnak.

(GedyPapa)
 

A főcímdal a híres karácsonyi ének, a "Carol of the Bells".

(GedyPapa)
 

Az első évad annyiban tér el a könyvtől, hogy a könyben Vic McQueen gyermekkorát ismerjük meg. A sorozat szempontjából egyszerűbb volt egy fiatal színésszel játszatni a szerepet.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.