Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
63
Filmadatlap
 
50
Szereplők
7
Vélemények
260
Képek
2
Videók
NOS4A2
 
GedyPapa   2019. 12. 17.

legújabb vélemény

Pozitív meglepetés

Hatalmas meglepetés volt olvasni az eddigi kommenteket, hiszen nagyjából egytől egyig lehúzta a sorozatot. Pedig szerintem nagyon jól készült. Az eleje kicsit döcögött, de utána beindult a sztori. Úgy álltam neki, hogy korábban már olvastam a film alapját szolgáltató könyvet, így volt egy kis előképzettségem. Több részegységet is át és újragondoltak, amik (ahhoz képest, hogy a "Búra alatt"-ból mit hoztak ki) jól sültek el. Kiváló volt a casting, Zachary Quinto egyedül is elvitte volna a showt, de szerencsére voltak ebben segítői. Várom a második évadot.

 
indingo   2019. 07. 13.

Az előzetes alapján sokkal jobbnak ígérkezett. A történet lassan bontakozik ki. A 18-as karikát sem értem, semmi "olyan" nem történik benne. Picit zavaros a története, nekem csak közepes.

1

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Érdekes volt az első évad, kicsit beteg. A főcímzenéjét imádtam. Érdekesen alakultak benne szálak.

 
TomÁcs   2019. 09. 23.

Nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Az előzetes egy izgalmas sorozat látszatát keltette, de nagyon lassan építkezett a story.

 
VvV   2019. 10. 28.

Csodálkozom, hogy lesz második évad, mert az első totális káosz volt. Katyvasz, amiben néha történt valami.

 
Greeta   2019. 07. 14.

Nagyobb volt a füstje, mint a lángja, pedig nagyon jól indult és azt hittem egy különleges sorozat készült. Teltek a részek, de csak topogtunk egy helyben.

 
Bakó Zoltán   2019. 07. 31.

Még kevés!

Nem nőtt fel még apuci szintjére a fiú. Nagyon sok nyitott kérdés maradt. Azt pedig 2019-ben már nagyon nem kéne, hogy '90-es évek horrorjának hiba-kliséit ismételjék..konkrétan az elrabolt és épp megszökő áldozatnak ma már illene elválasztani a rossz ember fejét a törzsétől, majd kibelezni, felnégyelni stb... Több volt ebben. Talán majd legközelebb!

 

A 2019-es Comic Conon bejelentették, hogy lesz második évada is a sorozatnak.

(GedyPapa)
 

A főcímdal a híres karácsonyi ének, a "Carol of the Bells".

(GedyPapa)
 

Az első évad annyiban tér el a könyvtől, hogy a könyben Vic McQueen gyermekkorát ismerjük meg. A sorozat szempontjából egyszerűbb volt egy fiatal színésszel játszatni a szerepet.

(GedyPapa)
 

A NOS4A2 (ejtsd nosferatu) a klasszikus vámpírtörténetre utal.

(GedyPapa)
 

A sorozat alapjául szolgáló regényt Joe Hill írta, aki Stephen King fia.

(GedyPapa)
 

A 8. részben a "Parnassus"-ban feltűnik kocsmai vendégként Pennywise is, az "Az"-ból megismert bohóc.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.