Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Paranormális esetek (2020)

Paranormal
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Ahmed Amin
Ahmed Amin
Ahmed Amin
Ahmed Amin
Razane Jammal
Ahmed Amin

Videók (1)

 
JRD   2022. 07. 05.

legújabb vélemény

1
3,5* de mégis felül pontoztam...

...mert ez a film nem rossz. Igaz, nem is a jók között van, de tagadhatatlanul érdekes, kísérteties, hátborzongató, de néha vontatott. Angol szinkronnal néztem (sajnálom az "egyiptomi"/javítva/ nyelv nem igazán tetszik). De hiába, az érdekes események, valahogy nem hívogatott minden rész, hogy azonnal megnézzem. De kinek mi jön be! Nézd meg! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

2
 
Sabnock Sanatory   2021. 06. 12.

2
Legalább Aya Samaha egy jó nő!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Na, letudtam az első egyiptomi misztikus filmemet. Szép, kényelmes tempóban tettem, ezzel már azt is elárultam, hogy nem szippantott annyira magába, bár a jobb és kellemesebb filmélmények közé tartozott. A történet középpontjában a kissé esetlen, lá... teljes kritika»

1
 
Kanyi   2020. 11. 23.

1

Csak azért kezdtem hozzá, mert tetszett az előzetese, de mit mondjak, egész pozitív csalódás lett számomra ez az egész sorozat.

 
András   2020. 11. 08.

1

Na, tessék, végre egy nagyon pozitív családás: kicsit félve kezdtem el, mert fogalmam sem volt, hogy mit várjak az egyiptomi filmgyártástól, és tessék, olyan magas színvonalú munkát tettek le az asztalra, hogy ejha.

 
Török389133   2022. 07. 03.

0

Nem tudom másoknak mi tetszett annyira ebben a sorozatban, szerintem borzasztó unalmas volt.

 
Lojzika7   2020. 11. 06.

0

Nem sok ilyen van, egy rész után úgy rántott be, hogy alig bírtam abbahagyni, hogy ne egy nap alatt daráljam le az egészet. Nem az, hogy nézhető, hanem végre valami élvezhető is!

 

A sorozatot Ahmed Khaled Tawfiq regényei alapján készítették, amelyekből 15 milliót adtak el világszerte.

(Varga_Júlia)
 

A Netflix első saját, egyiptomi gyársátú sorozata.

(Varga_Júlia)
 
Indulásnak tökéletes sorozat, kellemes kiszakadni az amerikai és európai sorozatok darálójából. Őszintén megmondva a széria megtekintése előtt nem volt semmilyen prekoncepcióm, hogy mit fogok látni, és milyen lesz? Most viszont alapjában véve azért várom, hogy a doki visszatérjen. több»