Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Dead of Summer (2016)

Dead of Summer
Filmadatlap
 
46
Szereplők
3
Vélemények
23
Képek
2
Videók

Galéria (23)

Videók (2)

 
Caravaggio1978   2021. 05. 08.

legújabb vélemény

0
Azt pontosan adja, amit vár tőle az ember

Egy szuper kis szórakozásra, kis feszültségre vágyik általában az ember, ha valami hasonló sztorit szemel ki magának. Kicsit hozza a feszültséget, és azt, hogy azon agyalsz, mikor lesz a következő rész. Kicsit hiányoltam is már az ilyen jellegű filmeket.

 
lollipopp   2016. 07. 03.

0

Biztosan vannak ennél jobb sorozatok is a műfajon belül, de én azt gondolom, hogy ez a széria az elmúlt évek egyik legeredetibb és legjobb horror-sorozata. Pontosan azokkal az elemekkel dolgozik, melyekkel ez várható volna, így az ember azt kapja től... több»

 
Koniv   2018. 07. 11.

0

Pedig a történet maga nagyon jó, sokkal jobban is meglehetett volna csinálni ezt a sorozatot. Még azt mondanám, hogy az út, melyen elindultak jó volt, érdekes, izgalmas; a helyszín remek választás volt, a szereplők is megfelelőek az egyes karakterekh... több»

 

A Dead of Summer két színésze, Elizabeth Mitchell és Charles Mesure mindketten szerepeltek az ABC csatorna egy másik sorozatában (V).

(erare)
 

A Dead of Summer két kitalálója, Adam Horowitz és Eddy Kistis az Egyszer volt, hol nem volt című tévésorozat kiötlői is egyben.

(erare)
 

Elizabeth Lail az Egyszer volt, hol nem volt című tévésorozatban Anna hercegnőt alakította a Jégvarázsból, míg Elizabeth Mitchell a Hókirálynő Ingrid bőrébe bújva volt látható.

(erare)
 

Elizabeth Lailnek és Elizabeth Mitchellnek ez a második közös munkája: korábban az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat révén is dolgoztak már együtt.

(erare)