Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa (2020)

Penny Dreadful: City of Angels
Filmadatlap
 
33
Szereplők
3
Vélemények
1
Képek
2
Videók

Galéria (1)

Videók (2)

 
JRD   2022. 04. 21.

legújabb vélemény

1
Fojtogató hangulat...

A Londoni rémtörténetek egyik nagy kedvencem, így azonnal belelkesedtem, amikor megláttam a sorozat címét. Titkon reméltem, hogy hozza a Londoni rémtörténetek színvonalát, és nem csalódtam. Függetlenül attól, hogy egy másik korban, másik miliőben játszódik az egy évadot megért sorozat, azt kell, hogy mondjam, remekre sikerült. Kicsit betekintést kaphatunk egy olyan korba, ahol a félelmek napról napra öltenek fizikai valóságot és ez bizony előre vetíti a később bekövetkező tragédiák sorozatát. Szerintem érdemes megnézni. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Anti007   2020. 06. 03.

0
Az angyalok városában a Gonosz munkálkodik...

A sorozat szomorú aktualitása az Egyesült Államokban kirobbant zavargásoknak is “köszönhető”. Mint már napok óta erről szólnak a híradások, több évtizedes feszültség kapott szikrára a rendőri túlkapásban elhunyt fekete férfi esete... teljes kritika»

 
mementomori   2022. 03. 31.

0
Különleges

A Londoni rémtörténetek után tűkön ülve vártam. Noha teljesen más atmoszférát kölcsönöz már alapból a történelmi elhelyezkedése, mint amire számítottam, számomra nagy kedvenc lett ez is. De aki az eredeti sorozat hangulatára vágyik, nem feltétlen lesz szerelem neki, mert mindenben különböznek. Sajnálom, hogy nem lett folytatása, mert iszonyatosan szüksége lett volna a drámai, illetve a misztikus vonal kibontakozásához. A látványvilága szintén meseszép, a színészi produktum pedig kimagasló.

 
A legismertebb viktoriánus kori regények hőseit összefűző Penny Dreadful (Londoni rémtörténetek) 2016-ban, a 3. évadánál ért véget a showrunner döntése miatt. Majd két évre rá felröppent a hír egy új sorozatról, ami további két éven keresztül forgott. Idén áprilisban indult útjára a Penny Dreadful spin-off sorozata, a City of Angels (Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa). Az anyasorozatot is jegyző John Logan minden finomságot belefűzött az 1938-ban játszódó történetbe: film noiros vagy hard-boiled-féle nyomozást, mexikói néphiedelmet, nácikat, faji konfliktusokat, korrupciót és rádiós evangélistákat. A szerteágazó szálakkal pedig annyira elhúzta a néző előtt a mézesmadzagot, hogy egy esetleges 2. évad végéig se látni, mi lesz itt. Penny Dreadful: City of Angels spoilermentes évadkritika. több»