61% 46 szavazat
Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa

Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa

Penny Dreadful: City of Angels
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
33
Szereplők (33)
165
Képek (165)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A Londoni rémtörténetek után a sorozat Los Angelesben folytatódik, ahol 1938-ban kegyetlen gyilkosság történik. A nyomozás során felgöngyölítik az angyalok városának misztikus történetét, s a szálak ismét a természetfeletti lényekhez vezetnek.

Több


Forgatókönyvíró: John Logan, José Rivera, Vinnie Wilhelm
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2020.04.26. | Max (2020.09.15.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2020) - 10 epizód

Hol nézheted

 
2024.04.28 bkzsani

legújabb vélemény

Első pár epizód után már kezdett egyre jobban érdekelni a történet, meg, hogy mi lesz a vége. A kedvencem nem lett, de egyszer azért még lehet nézni.

0
 
2022.04.21 JRD

Fojtogató hangulat...

A Londoni rémtörténetek egyik nagy kedvencem, így azonnal belelkesedtem, amikor megláttam a sorozat címét. Titkon reméltem, hogy hozza a Londoni rémtörténetek színvonalát, és nem csalódtam. Függetlenül attól, hogy egy másik korban, másik miliőben játszódik az egy évadot megért sorozat, azt kell, hogy mondjam, remekre sikerült. Kicsit betekintést kaphatunk egy olyan korba, ahol a félelmek napról napra öltenek fizikai valóságot és ez bizony előre vetíti a később bekövetkező tragédiák sorozatát. Szerintem érdemes megnézni. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

1
 
2020.06.03 Anti007

Az angyalok városában a Gonosz munkálkodik...

A sorozat szomorú aktualitása az Egyesült Államokban kirobbant zavargásoknak is “köszönhető”. Mint már napok óta erről szólnak a híradások, több évtizedes feszültség kapott szikrára a rendőri túlkapásban elhunyt fekete férfi esete... Teljes kritika

0
 
2022.03.31 mementomori

Különleges

A Londoni rémtörténetek után tűkön ülve vártam. Noha teljesen más atmoszférát kölcsönöz már alapból a történelmi elhelyezkedése, mint amire számítottam, számomra nagy kedvenc lett ez is. De aki az eredeti sorozat hangulatára vágyik, nem feltétlen lesz szerelem neki, mert mindenben különböznek. Sajnálom, hogy nem lett folytatása, mert iszonyatosan szüksége lett volna a drámai, illetve a misztikus vonal kibontakozásához. A látványvilága szintén meseszép, a színészi produktum pedig kimagasló.

0
 
Értékelés: 7/10
(2020. 07. 01.)
Az új Penny Dreadful leginkább rólunk szól, de mégsem tud hozzánk szólni
A legismertebb viktoriánus kori regények hőseit összefűző Penny Dreadful (Londoni rémtörténetek) 2016-ban, a 3. évadánál ért véget a showrunner döntése miatt. Majd két évre rá felröppent a hír egy új sorozatról, ami további két éven keresztül forgott. Idén áprilisban indult útjára a Penny Dreadful spin-off sorozata, a City of Angels (Los Angeles-i ... Több