Rólam

Főképp horror vonalon mozgok, de a thrasherek nem igazán a szívem csücskei. Kedvelem még a drámákat, művész és történelmi filmeket/sorozatokat s ugyanezen a palettán ( kibővítve a pszihológia, mitológia, teológia ,okkultizmus és valláspszihológia vonallal ) szeretek olvasni és mégjobban szeretem felhalmozni a jobbnál jobb könyveimet, amelyek várják hogy egyszer elolvassam őket :) 


Hominem te esse mementoMemento mori!

2022. 03. 31.
Stílusalkotó
Abszolút az egyik kedvencem, noha sose raktam a horror kategóriába, mert igen, mondjuk, hogy több paranormális részlete van, de a kor esszenciájának érzékeltetése (kezdve... több»
Különleges
A Londoni rémtörténetek után tűkön ülve vártam. Noha teljesen más atmoszférát kölcsönöz már alapból a történelmi elhelyezkedése, mint amire számítottam, számomra nagy ked... több»
2021. 01. 29.
Számomra nagyon kedves ez a film. Szerintem a színészek nagyon magasan viszik a drámai vonalat, kiemelve itt Fabrice Luchini profizmusát. Annak ellenére, hogy sokszor tal... több»
2021. 01. 29.
Lassan kúszva magával ránt
No, ez is, mint az Örökség (Ari Aster stílusa egy cseppet sem mondható szokványosnak és könnyen emészthetőnek). Vagy szerethető, vagy nagyon nem. Már a kezdés is erős vol... több»

70 Örökség  (2018)

2021. 01. 06.
Szorongató
Olyan film, amit vagy nagyon lehet szeretni, vagy utálni. A sok klisétengerben fürdőző horrorfilm után végre felüdülés volt egy ilyen különleges alkotást nézni. Érzelmi h... több»