81% 149 szavazat
La cara oculta

La cara oculta

La cara oculta
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
17
Szereplők (17)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az olasz származású karmester, Adrián (Quim Gutiérrez) és barátnője új luxusvillába költözik a kolumbiai Bogota város elhagyatott vidékére. Egy este koncertjéről hazaérkezve az ágyon hagyott videó üzenetben tudja meg, hogy szerelme Belén (Clara Logo) lelépett meghitt otthonukból, mivel másik férfit választott helyette. Mivel sehol nem találják a lányt, a rendőrség Adriánt gyanúsítja az eltűnéséért. Bánatában új kapcsolatba menekül a helyi étterem felszolgálólányával, Fabianaval (Martina García), aki viszont hamarosan fülig szerelmes lesz álmai hercegébe. Fabiana, ahogy telik az idő és egyre többször egyedül marad a házban különös dolgokra lesz figyelmes a ház egyes helységeiben. A fürdőszobában a kádban lévő víz magától fodrozódik, a csapokból suttogások hallatszana

Rendező: Andrés Baiz
Ország: Spanyolország, Kolumbia
Premier: 2011.09.16.
 
2023.04.28 Rozmaring Tündér

legújabb vélemény

Ezt a filmet úgy érdemes megnézni, hogy nem néz előtte előzetest és nem olvas spoilert az ember. Nekem nagyon bejött. Zseniális.

0
 
2015.10.23 hsanya182

Nem egy szokásos PÁRTERÁPIA, avagy egy jó kis izgulós krimi?! Elég dúrva belegondolni ilyen is megtörténhet! A központi kérdések a kisajátítás, a féltkenység, a bizalom, a bosszú, nem megszokott formában tálalva. Egyszer érdemes látni, azért üt! :)

1
 
2015.02.11 Zsceeeka

Nagyon tetszett, annak ellenére, hogy kissé sablonos. A szimpátiám vándorolt a két női főszereplő között, a várt hatást elérte a film, akinek a leírás tetszik, az a filmben sem fog csalódni.

1
 
2015.09.29 Loborg

Nagyon örülök , hogy rátaláltam erre a filmre ( talán egy filmes listán láttam a címét ) , nagyon szórakoztató , kissé hátborzongató volt , szóval működött.

1
 
2016.05.24 Edeske

Nekem nagyon tetszett a film, mert hozta azt az izgalmat és feszültséget amit a kategóriától elvárok. Magával ragadó, fordulatos film egész jó színészi alakítással. Érdemes megnézni, izgalmas .

1