Spanyolfilm-rajongásom következő állomása, mely rögtön a top 5-ben kapott helyet. Nem annyira pörgős, kevés helyszínt látunk, de a hangulathoz ez teljesen rendben is van. Másra nem kell koncentrálnunk... Egyszerű a cselekmény, és pont ebben rejlik az ereje, mert a felvezetése után egy sokkal gyengébb és egyszerűbb filmre számítottam. Ó, de nem... ez egy igen okos és ügyes film, és a végére tartogatja nekünk a meglepetést. Ötletes, csavaros, de mégis egyszerű dolgokkal operál, amit a végén sikeresen fordít a visszájára.
Nem egy szokásos PÁRTERÁPIA, avagy egy jó kis izgulós krimi?! Elég dúrva belegondolni ilyen is megtörténhet! A központi kérdések a kisajátítás, a féltkenység, a bizalom, a bosszú, nem megszokott formában tálalva. Egyszer érdemes látni, azért üt! :)
Nagyon tetszett, annak ellenére, hogy kissé sablonos. A szimpátiám vándorolt a két női főszereplő között, a várt hatást elérte a film, akinek a leírás tetszik, az a filmben sem fog csalódni.
Nagyon örülök , hogy rátaláltam erre a filmre ( talán egy filmes listán láttam a címét ) , nagyon szórakoztató , kissé hátborzongató volt , szóval működött.
Nekem nagyon tetszett a film, mert hozta azt az izgalmat és feszültséget amit a kategóriától elvárok. Magával ragadó, fordulatos film egész jó színészi alakítással. Érdemes megnézni, izgalmas .
Tökéletesen beleillik az egyébként is színvonalas spanyol thriller mezőnybe a film. Jó a tempója, remekül van felépítve a fordulatos sztori is. Egy kicsit a vége nem tetszett, véleményem szerint jobban is lezárhatták volna (spoiler nélkül akár a film eredeti vége előtt 20 perccel volt egy erős momentum).