Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Bankcsapda
 
indingo   2017. 06. 26.

Rengeteg haszonló témában készült film van a piacon, de ez egy elég kedvelhető darab. Humoros és izgalmas történet, és van benne egy jó csavar is a végén.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Általában az egy helyszínen, zárt térben játszódó filmek egy idő után zavarnak, itt nem így volt. Tetszett a története, helyenként a szerencsétlenkedés is humoros volt.


 
MMcFly2015   2018. 09. 23.

Kellett egy film a 12 órás műszak után, ami alatt akár el is szunnyadhatok, hisz az a cél. Hát nem sikerült beletrafálni, ugyanis a Bankcsapda nem ilyen. Nem tudtam unni, végig képes volt a figyelmem fentartani - és szórakoztatni. Úgy gondolom ezzel elmondtam a film legnagyobb pozitívumát. Egy helyszínre terelünk különböző karaktereket... láttunk már ilyet, viszont vígjátékban ritka. A vígjáték vonal a beszólásokkal, és a szerencsétlenségekkel hamar kirajzolódik. Majd elindul egy Sherlock Holmes-os nyomozás a főszereplő (autista?) fickótól, ami miatt teljesen büszkén sorolhatjuk a krimi-vígjátékok műfajába. A maga kis 80 percével garantált a szórakozás, és a fináléra kapott fordulatok is csak a javára szolgál. Abszolút kellemes csalódás, nem gondoltam volna.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Tetszett a film könnyedsége, annak ellenére hogy egy bankrablás áll a középpontban. Humoros volt, jók voltak a karakterek és a történetbe se lehet belekötni.

 
Timcsi   2019. 02. 01.

Nem egy szokványos bankrablós történet, még ha az első 45 percben annak is tűnik. Utána beindul a történet és karakterek is egyre érdekesebbek lesznek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.