Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Füles
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
 
Rowena430   2018. 03. 27.

legújabb vélemény

A Woody Allen filmekkel ellentétben, ezt mindig is szerettem valami miatt, talán azért mert nem volt annyira elrugaszkodva a valóságtól (persze a történet szerint igen), vagy annyira erőltetett. A benne szereplő színészek is tökéletesen illettek a szerepekre, szórakoztató és egy könnyed film lett a végére pár nem várt fordulattal.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 17.

Félúton élet és halál közt

Woody Allentől már megszoktam, hogy egy olyan triviális dologból, mint egy üzenetátadás (jelen esetben egy füles egy címlapsztoriról) képes egy rendkívüli történetet kihozni a maga különleges, egyedi módján. Adva van egy naiv, egyetemista csaj, akinek egy neves újságíró elmondja az infóit egy sorozatgyilkosról. Adódik a kérdés, hogy miért nem írja meg alapból a sztorit az újságíró? Mert az ürge halott! Emiatt pedig kísértetként jelenik az újságírást tanuló szőkeség (akit egyébiránt Scarlett Johansson alakít) előtt, s mondja el neki az újabb és újabb dolgokat a sorozatgyilkosról. Ami viszont a pláne: kihez fordul ebben az esetben segítségért a kislány? Hát egy Allen-karakterhez, aki jelen ese... több»


 
Henczi   2015. 05. 22.

Aranyos kis film, élvezhető poénokkal és színészi alakítással. Jó a témaválasztás, érdekes, szórakoztató sztori. Könnyed film. Egyszer érdemes megnézni

 
pqrs   2016. 02. 09.

Remekül szórakoztam a filmen, ütős poénok és ötletes elemek keverednek benne, így csak ajánlani tudom.

A film összbevétele 39 215 642 dollár volt (imdb.com).

 

Az Adair Egyetem, amelyben Sondra újságírói diplomát szerez, több Woody Allen filmben szerepel, így az Agyament Harry-ben, 1997-ben és az Abszurd alakban, 2015-ben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A főszerepet Woody Allen egyenesen Scarlett Johansson-ra szabdta, miután együtt dolgoztak a Match Point című filmen, Allen-nek volt alkalma megismerni Johansson komikus oldalát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Egy Motorola V180 Sid telefonja.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.