Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
57%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
s0ltau77   2015. 09. 05.

legújabb vélemény

Azt hiszem ilyet is ritkán csalódik az ember. Teljesen azzal az érzéssel ültem le a film elé, hogy na végre, valami értelmes izgalmas kis csodában lesz részem. Hát nem lett. Ekkora csalódás nem mostanság ért. Ha lehetne 0 pontot adnék.

 
csenge   2015. 09. 05.

Nem egy világra szóló vígjáték, de egyszer meg lehet nézni, és lehet rajta röhögni jókat szerintem. Semmivel sem rosszabb, mint bármelyik átlagos vígjáték, olyan közepesre értékelném.


 
despy   2014. 11. 24.

Vicces volt, vagy inkább azt mondanám, hogy vicceske. Nem ebben voltak a legnagyobb poénokat, amiket valaha hallottam, de nem volt rossz. Van egy hasonló alapsztorijú svéd film, azt hiszem "zsernyákok" a címe. Azt például sokkal jobban szeretem személy szerint.

A film összbevétele 18 488 314 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredetileg 1970-ben játszódott volna.

(kázsé)
 

A macskajáték jelenetében 11-szer hangzott el a "miau" szó.

(kázsé)
 

A jelenetben, amikor a motoros rendőrök marijuánát szívnak és Johnny Chimpo rajzfilmet nézik, a szemvörösséget a sminkes azzal érte el, hogy mentolt fújt a színészek szemébe.

(kázsé)
 

Amikor Farva megkötözve ül a WC-ben, egy lime van a szájába ragasztva.

(kázsé)
 

Kevin Heffernan a saját szüleivel káromkodik a filmben.

(kázsé)
 

A jelentben, mikor Rabbit borotvahabbal beborítva beszorul a szekrénybe, véletlenül mentolos borotvahabot használtak, ami égeti a bőrt, ha túl sokáig hagyják rajta.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.