Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
Videók
 
Gigi   2016. 12. 29.

legújabb vélemény

Ez az a fajta vígjáték, ami inkább paródia, egy rakás idióta rendőrről szól. Tudom, hogy ez alapján sokan azt gondolhatják, hogy akár dokumentumfilm vagy igaz történet is lehetne, de ez nem az. És szégyelljék is magukat ezért a gondolatért! Két lehetőség van, vagy jókat röhögsz rajta, vagy halálosan idegesíteni fog. Azok nézzék meg, akik tudnak röhögni a csupasz pisztoly típusú filmeken. Véletlenül kapcsolgatás közben bukkantam rá, és voltak benne olyan poénok, amiken hangosan tudtam röhögni. Annyira hülyék, hogy az már fáj. Persze a stílusból adódóan néha erőltetett, de ez van...

 
Pock   2016. 07. 07.

Elég gyenge vígjáték. A színészek alakítása sem győzött meg. Sablonos, átlagnál rosszabb vígjáték gyenge humorral. Én nem ajánlom, szerintem időpazarlás megnézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.