Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Förtelmes főnökök (2011)

Horrible Bosses
Filmadatlap
 
28
Szereplők
58
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Colin Farrell
Colin Farrell

Videók (1)

 
JRD   2022. 04. 07.

legújabb vélemény

1
Szórakoztató

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ki nem találkozott bunkó főnökkel, vagy zaklató főnökkel, vagy lusta főnökkel, vagy hazudozóval, vagy... és még napestig sorolhatnánk a típusait. És vajon hányan játszottak már el a gondolattal, hogy hidegre tegyék vagy kirúgassák a főnököt... Főhőseink (akik inkább főbalekok) bizony megpróbálják. Hogy győznek-e vagy veszítenek, ahhoz meg kell, hogy nézd, és megtudod! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 17.

1

Mindenki csinál vígjátékot.De minek?Az egy olyan műfaj,ami különleges képességeket követel az előadótól,és itt ez nincs meg senkiben.Egyszer nézős maszlag.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

0

Nagyon jó szereplőket válogattak a filmbe és az alapötlet is teljesen jó volt csak úgy mint a megvalósítás. Egyik kedvenc vígjátékom.

 
indingo   2017. 04. 18.

0

Az ötlet nem volt rossz. A főnökkel mindenkinek baja van, kivéve ha ő maga a főnök. Voltak benne humoros jelentek és nevetni is tudtam. A szereposztása is elég jó.

 
erahurka   2018. 08. 21.

1

Egészen rendben van, de mégsem tudott igazán elkapni. Sokszor idegesítettek a főszereplők, inkább néztem volna a főnököket, ők sokkal viccesebbek voltak.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Szerintem rohadtul jó lett ez a film, nagyon ügyes abban, hogy kikapcsolja az embert és nagyon elszórakoztassa azt. Ennél többet nem is vártam volna ettől a filmtől. Nagyon tetszett.

 
harnas1207   2019. 02. 20.

0

Az ötlet alapján azt hittem az év vígjátéka lesz és szétröhögöm rajta magamat. Ez nem jött be, elég erőltetett és kínos poénok voltak benne. Az alapötleten túl nem tudott semmit se felmutatni ez a film.

A film összbevétele 209 638 559 dollár volt (imdb.com).

 

209,6 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 35-37 millió dollár között van.

(LionelMessi10)
 

A film bemutatását megelőző kampány részeként a Warner Bros. Pictures Canada egy közel négy méteres voodoo babát állított ki Montreal belvárosában, melyen a járókelők hatalmas tűkkel vezethették le feszültségüket, melyet kiállhatatlan főnökük keltett bennük. Emellett, akik elmesélték legjobb vagy legrosszabb főnökükhöz kapcsolódó történetüket, esélyt kaptak arra, hogy jegyet nyerjenek a film premier előtti vetítésére.

(hp)
 

Jennifer Aniston barna parókát viselt a forgatás alatt, hogy hangsúlyosabbá tegye kreol bőrét, és hogy korábbi filmjeitől igen különböző, szexuálisan túlfűtött karakter benyomását keltse.

(hp)
 

A rendező, Seth Gordon biztatta a színészeit, hogy improvizáljanak, de Jennifer Aniston annyira elégedett volt a saját szövegével, hogy úgy érezte, erre az ő esetében semmi szükség nincs.

(hp)