Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
55
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Nagyon jó szereplőket válogattak a filmbe és az alapötlet is teljesen jó volt csak úgy mint a megvalósítás. Egyik kedvenc vígjátékom.

 
indingo   2017. 04. 18.

Az ötlet nem volt rossz. A főnökkel mindenkinek baja van, kivéve ha ő maga a főnök. Voltak benne humoros jelentek és nevetni is tudtam. A szereposztása is elég jó.


 
Deku   2017. 08. 30.

Szerintem rohadtul jó lett ez a film, nagyon ügyes abban, hogy kikapcsolja az embert és nagyon elszórakoztassa azt. Ennél többet nem is vártam volna ettől a filmtől. Nagyon tetszett.

 
Edii   2015. 04. 23.

Nagyon ott van a történet és a színészek is nagyszerűek ( Jennifer Aniston kiváltképp). De a karakterek már nem a legjobbak, a három főhős, akkor lúzer és a főnökeik pedig iszonyat idegesítőek!!! A poénok, hát nem eget rengetőek, de megmosolyogtatnak. Összességében egy jó kis film!

 
harnas1207   2019. 02. 20.

Az ötlet alapján azt hittem az év vígjátéka lesz és szétröhögöm rajta magamat. Ez nem jött be, elég erőltetett és kínos poénok voltak benne. Az alapötleten túl nem tudott semmit se felmutatni ez a film.

Colin Farrell
Colin Farrell

A film összbevétele 209 638 559 dollár volt (imdb.com).

 

209,6 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 35-37 millió dollár között van.

(LionelMessi10)
 

A film bemutatását megelőző kampány részeként a Warner Bros. Pictures Canada egy közel négy méteres voodoo babát állított ki Montreal belvárosában, melyen a járókelők hatalmas tűkkel vezethették le feszültségüket, melyet kiállhatatlan főnökük keltett bennük. Emellett, akik elmesélték legjobb vagy legrosszabb főnökükhöz kapcsolódó történetüket, esélyt kaptak arra, hogy jegyet nyerjenek a film premier előtti vetítésére.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.