70% 30 szavazat
Újságos lányok

Újságos lányok

Paper Girls
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
38
Szereplők (38)
14
Képek (14)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Néhány órával 1988 Halloween éjszakája után négy 12 éves lánynak egy küldetéssel kell szembenéznie. Egy bonyolult konfliktus csapdájába esve utaznak az időben, hogy megmentsék a világot.

(Hupka Adrián)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.07.29. | Amazon Prime Video (2022.07.29.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2022.12.30 Robinson76

legújabb vélemény

Stranger Things ultra light

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A sorozat több hasonlóságot is mutat a Stranger Things szériával, de ahogy haladunk előre a történetben, már egyre érezhetőbb, hogy ez csak a felszín, ha jobban belenézünk, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy egy többé-kevésbé működőképes és önállóan is érvényesülni tudó sztorit kapunk, csak itt más karakterekkel és még inkább elgondolkodtató kérdésekkel megtámogatva. Tulajdonképpen egy időutazós felnövés történetet kapunk, csak sajnos nem a jobbik fajtából. Nekem leginkább a körítés nem tetszett, néhol megmosolyogtató volt a kivitelezés, erősen látszott a alacsony költségvetés. Többekkel ellentétben én a főszereplőket sem kedveltem meg igazán, és a színészi játékkal sem nyújtottak maradandót. Ezek után pedig nem is csoda, ha engem nem lepett meg, hogy végül egy évadot követően kaszálták a sorozatot.

0
 
2022.07.29 penci

Nagyon Stranger things koppintásként kezdődött, de aztán gyorsan feljavul néhány rész alatt.

0
 
2022.07.30 pucedli

Örülök, hogy a párbeszédek nem giccsesek és jól vannak előadva. Az egyetlen probléma, hogy nyilvánvalóan nem volt nagy költségvetés a speciális effektekre/operatőri munkára.

0