51% 60 szavazat
Tolvajnők

Tolvajnők

Voleuses
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
18
Szereplők (18)
5
Képek (5)
4
Videók (4)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
10
Cikkek (10)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

Mélanie Laurent
Adèle Exarchopoulos
Manon Bresch
Félix Moati
Isabelle Adjani
Philippe Katerine
Manon Bresch
Adèle Exarchopoulos
Mélanie Laurent

FILMINFÓ

Carole és Alex két zseniális tolvaj, akik az idők kezdete óta a legjobb barátok. Profik, félelmetesek és csábítóak, semmi sem állhat az útjukba. Belefáradva a bujkálásba, megállapodnak abban, hogy végrehajtanak egy utolsó rablást, és segítségül hívják az agilis Samet.… Több


Ország: Franciaország
Premier: 2023.11.01. | Netflix (2023.11.02.)
 
2024.03.07 sptt

legújabb vélemény

Melanie Laurent és Adele Exarchopoulos külön-külön is alkalmasak arra, hogy érdemes legyen megnézni egy filmet miattuk, de ha egy közös filmben szerepelnek, akkor nincs az a kritika, ami elriaszt. De legyen ennyi a tömény elfogultság, a továbbiak meg... Több

0
 
2023.11.16 Lóri Ádámcsik

Elpazarolt idő volt

Össze-vissza mixelt stílus, béna vágások, béna történet. Ami jó volt, azok maximum a hébe-hóba felfedezhető akciójelenetek voltak.

1
 
2023.11.01 BÉLA

Gyenge

Épphogy nézhető, a befejezés pedig ökörség.

1
 
2023.11.07 blaise.judge

Szórakoztató

Ez a film annyi, amennyi. Könnyed, szórakoztató és van benne kis akció is. Amire a mozit kitalálták. 1-2 órára jó kis kikapcsolódást nyújt. Nem kell semmit túlagyalni.

1
 
2023.11.03 szemtelen

Egyszerű, mint a tejbegríz

Franciaországban játszódó akció-vígjáték, az erős lányok kategóriája, a Charlie angyalainak egy szemtelenebb változata. A majdnem látványos akciójeleneteket szerintem tompítja a film lapos hangja, stílusa. A népszerű francia rendező, Laurent saját magára is osztott egy acélos szőke főszerepet (Carolt alakítja), ő az „agy”, míg legjobb barátja, Alex a szakértő mesterlövész szerepében az „izom” megtestesítője. Kicsit később csapódik a csapathoz Sammel, a pörgős pilóta. A hármas fogat karizmája a film finomságának, érzékiségének és humorának is a forrása. Na meg az akciófilmes klisék sora, harcias drónos menekülés, erdei lövöldözés, motoros üldözés, bosszú, csípős oda-vissza kavarások, szóval belefőztek minden varázslatos filmes fűszert, az eredmény mégis tejbegríz lett, kissé igénytelen. A bájos trió működése időnként eltorzítja a valóságot, a lövöldözések találkozásokba, az üldözések cuki monológokká változnak, a fináléban pedig elragadtató érzelmekbe zuhan, ami nem túl elegáns műfaji megoldás. A film az erős nők világáról szól. A nők körül forog, és a főszereplő motivációit is a nőiség megtestesítője, az anyaság vezérli. A „Tolvajnők” egy nézhető akciódráma, releváns vígjátékelemekkel.

0
Úriemberek
2024
Hol nézheted: Netflix
Az újonc
2018
Hol nézheted: Netflix,RTL+
Valami Amerika
2023
Hol nézheted: RTL+
Gen V
2023
Hol nézheted: Amazon Prime
Hotel Margaret
2022
Hol nézheted: RTL+
Dezertőrvadászok
2021
Hol nézheted: Netflix
Kopók
2023
Hol nézheted: Netflix
Totál KO
2023
Hol nézheted: Netflix
Ki az az Erin Carter?
2023
Hol nézheted: Netflix
A Sun-fivérek
2024
Hol nézheted: Netflix
Twisted Metal
2023
Hol nézheted: HBO Max