Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Argo 2 (2015)

Argo 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
52
Vélemények
37
Képek
4
Videók

Galéria (37)

Kovács Lajos
Bicskey Lukács
Bicskey Lukács
Kovács Lajos
Bicskey Lukács
Kovács Lajos
Scherer Péter
Kovács Lajos
Scherer Péter
Kovács Lajos
Kovács Lajos
Bicskey Lukács
Kovács Lajos
Bicskey Lukács
Bicskey Lukács
Bicskey Lukács

Videók (4)

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 12.

legújabb vélemény

0

Az idióta Tibi és bandája visszatért. Nagy pénzek forognak kockán, és itt már japán bérgyilkosok is serénykednek. Annyira blőd és suta film, hogy kifejezetten tetszik. Tipikusan magyar és tipikusan idegtépő, tele iszonyatosan sok káromkodással. De ez sem tud rontani rajta.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

Nagyon kár egy ritkának mondható jó magyar akcióvígjátékot elrontani egy ilyen pocsék élvezhetetlen második résszel.

 
dulkap   2015. 05. 11.

0

Az elején kicsit nehezen indult el a film azzal az inkább megmosolyogtató akciójelenettel, bár a főcím elég profi lett. Nem is beszélve Kulkáról, mint fekete nindzsa. Zseniális színészről van szó, de abba a maskarában komolyan vehetetlen volt. Szeren... több»

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Egyáltalán nem meglepő, hogy nem tetszik ez a rész nekem hisz az első se jött be igazán. De ez mindennek a teteje volt, nagyon gyenge poénokkal dobálóztak. Rémes volt.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Ahogy Psycho és Fekete Lótusz a film végén egy gémeskúton küzd meg, az már túl sok volt. Ezt leszámítva Tibi és bandája hozza a megszokott agyatlan formáját, a film bővelkedik a poénokban, akárcsak az egy. Nem kell pihentetni a rekeszizmokat.

 
7ETEDIK   2019. 09. 09.

0

Mi van ha a nagy büdös magyar valóságot amcsi feelingel ötvözünk? Hát ez. Egy olyan magyar film, amin szórakozni is lehet. Én sokszor dőltem a röhögéstől, annak ellenére hogy minden második szó káromkodás volt, de pont ettől is lett iszonyú vicces. Remélem a közeljövőben kap egy harmadik részt!

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

0

Szuper szórakozás a magyar embernek magyar emberektől és éppen ez benne a jó !Magyar aggyal igazán humoros,szórakoztató és még társadalom kritika is fellelhető, az első méltó utóda.8/10. Árpa Attila szívét, lelkét beletette, a színészek is mindent be... több»

A film összbevétele 515 522 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 141 135 535 forintot termelt.

 

Abban a jelenetben, mikor Tyson hátba rúgja az egyik srácot az iskolában, a színész saját fiát rúgja le.

(HercegPeter)
 

A film egyik jelenetében Tyson lerúg egy gyereket. A valóságban ő a Tyson-t alakító Kiss József igazi gyermeke.

(Bogi87)
 

A Balog Tibi-t alakító Kovács Lajos 70 éves volt a forgatás során, mégsem kaszkadőr, hanem valóban ő lóg a kötélen az egyik jelenetnél. A jelenet forgatása kissé sokáig tartott, 1 órán keresztül kellett kitartania a kötélen, ami egy fiatalember számára sem egyszerű feladat.

(Bogi87)
 

Található egy hiba a filmben. Bodri autójának utánfutója van a börtönös jelenetnél, a férfi ebbe esik bele. Néhány jelenettel később már nincs ott az utánfutó, viszont a férfit látjuk a rakodótérben.

(Bogi87)
 

Ganxsta Zolee két száma is elhangzik az Argo 2-ben.

(Bogi87)
 
Az első rész frissességét hiába keressük, aggodalomra azonban semmi okunk, a másfél órás játékidőt így is élvezni fogjuk. Az Argo2-t ugyanis, a klasszikus akciójelenetek megidézésén túl, a magyar néző számára ismert és szeretett kilencvenes évek nosztalgiája hatja át, amelyhez igen nyers, a nézőket valószínűleg megosztó társadalomkritikai attitűd társul. De mi is lehetne egy film célja, ha nem az, hogy beszéljünk róla? több»
 
10 évet kellett várni a folytatásra, ami felülmúlja az elsőt és talán nem is akar ennél többet. több»