Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
59

Eszement zaci (2013)

Pawn Shop Chronicles
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
40
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Paul Walker legrosszabb filmje, pedig csak miatta néztem meg, de nagyon kár volt. A történet is semmitmondó.

 
indingo   2017. 10. 07.

Borzasztó cím már megint. A film se egy nagy eresztés, a sztárparádé ellenére is csak közepes. A történet elgondolása nem volt rossz, de valahogy helyenként unalmas volt.


 
MMcFly2015   2017. 06. 06.

Szörnyű, mikor ennyi sztár van egy filmben, de maga a film meg, éppen csak nézhető. 3 látszólag egymától független történetet mutat be, ahol a végén már összeérnek a szálak. Ponyvaregényes történet mesélés, Guy Ritchie féle kameramozgásokkal, és stílusjegyekkel. Ezzel az utánzással nincs is semmi baj, de ezek a rendezők egy nagyszerű történetet, párbeszédeket össze tudtak mellé hozni. Ennél a filmnél semmi sem klappol. Vígjátékként ajánlották, de a filmben 1x tudtam felröhögni. Az első történet egy idétlen B kategóriás vígjátékot felidéző agyhalál. A vígjátékot ez a szál surolja, de egy 30 perces ripacskodásról beszélünk. A második sztori adott egy kicsi reményt, hogy talán kihoznak valamit a filmből. Ott krimi/drámaként jól funkcionál minden, bár itt lép életbe a 18+os besorolás. A harmadik helyére bármit raknak, jobb lett volna. Azt nem is értem, hogy gondolták, mit szívtak a készítők. Borzasztó lett a végeredmény. 2 órás filmben van 35 perces történet, ami megálta a helyét, de minden más amit láttunk borzalmas! Nagyon nagy időpocsékolás, már csak azért, mert műfajilag sem tudom besorolni ezt a filmet sehova, így nem is tudom jó szívvel ajánlani senkinek.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.