Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
27
Vélemények
5
Képek
Videók
 
indingo   2019. 08. 17.

legújabb vélemény

Elég jó a film szereposztása, a történet is érdekes egy pontig. Picit erőltetett a végkifejlet, de egyszer meg lehet nézni.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Ennyi igazi Humor Herold mellett ilyen gyenge vígjátékot kihozni nagyobb művészet volt, mintha egy fergeteges filmet csináltak volna. Egyszer azért meg lehet nézni.


 
Deku   2017. 09. 24.

A karakterek nagyon bejövősek voltak ennél a filmnél viszont sajnos ez csak illúzió volt és maga a történettel nem tudtak semmi izgalmasat és vagy érdekeset nyújtani a nézőknek.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Elég jó kis film lett, érdekes a sztori. Nem is nagyon akartam megnézni, nagyon nehezen vettem rá magam, de végül megérte. Mondjuk a magyar cím hét az borzalmas, na de van ez így.

 
HETEDIK   2018. 11. 23.

A kisemberek visszavágnak, Eddie Murphy pedig sziporkázik szerepében, a végén pedig Bekúr beáldozza a vezért. Remek vígjáték, ami nem rest valós képet festeni a világról.

 
Szilonka   2017. 05. 18.

Nem lett egy bomba film, pedig a szereposztása alapján azt hihetnénk. A története, nem volt valami egyedi és még vicces sem volt. Egyszer meg lehet nézni.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

Imádom. Zseniális humorú vígjáték. Kellemes volt végre egy jószándékú ember kísérleteit nézni, hogy a munkatársainak maradjon nyugdíja, munkája. Ben Stiller remek játéka és sajátságos humora emelt a film színvonalán.

Galéria (5)

A film összbevétele 152 930 623 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben egyetlen jelenetet improvizáltak, amikor Odessa azt kéri Slide-tól, hogy nyissa ki a páncélszekrényt.

(ps)
 

A Universal stúdió szeretett volna két jelenetet a film legvégére a stáblista utánra, amiben kiderülni, hogy mi történt Ben Stiller és Eddie Murphy karaktereivel. Eddie viszont 500 ezer dollárt kért volna a jelenetért, úgyhogy nem készítették el azt.

(ps)
 

A felhőkarcoló tetején játszódó jelenethez műhavat használtak, ugyanis a forgatás nyáron zajlott.

(ps)
 

Arthur Shaw szerepét Robert Redfordnak is felajánlották, de ő visszautasította.

(ps)
 

Ez Brett Ratner első filmje, amely teljes egészében New Yorkban játszódik.

(ps)
 

A parádén láthatjuk Shreket is. A Shrek filmekben Eddie Murphy is szerepelt.

(ps)