Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
29
Vélemények
5
Képek
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Ennyi igazi Humor Herold mellett ilyen gyenge vígjátékot kihozni nagyobb művészet volt, mintha egy fergeteges filmet csináltak volna. Egyszer azért meg lehet nézni.

 
indingo   2019. 08. 17.

Elég jó a film szereposztása, a történet is érdekes egy pontig. Picit erőltetett a végkifejlet, de egyszer meg lehet nézni.


 
Deku   2017. 09. 24.

A karakterek nagyon bejövősek voltak ennél a filmnél viszont sajnos ez csak illúzió volt és maga a történettel nem tudtak semmi izgalmasat és vagy érdekeset nyújtani a nézőknek.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Elég jó kis film lett, érdekes a sztori. Nem is nagyon akartam megnézni, nagyon nehezen vettem rá magam, de végül megérte. Mondjuk a magyar cím hét az borzalmas, na de van ez így.

 
HETEDIK   2018. 11. 23.

A kisemberek visszavágnak, Eddie Murphy pedig sziporkázik szerepében, a végén pedig Bekúr beáldozza a vezért. Remek vígjáték, ami nem rest valós képet festeni a világról.

A film összbevétele 152 930 623 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben egyetlen jelenetet improvizáltak, amikor Odessa azt kéri Slide-tól, hogy nyissa ki a páncélszekrényt.

(ps)
 

A Universal stúdió szeretett volna két jelenetet a film legvégére a stáblista utánra, amiben kiderülni, hogy mi történt Ben Stiller és Eddie Murphy karaktereivel. Eddie viszont 500 ezer dollárt kért volna a jelenetért, úgyhogy nem készítették el azt.

(ps)
 

A felhőkarcoló tetején játszódó jelenethez műhavat használtak, ugyanis a forgatás nyáron zajlott.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.