Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Igen nap (2021)

Yes Day
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Jennifer Garner
Édgar Ramírez
Jenna Ortega
Jennifer Garner
Édgar Ramírez
Jenna Ortega
Édgar Ramírez
Jennifer Garner
Jenna Ortega
Fortune Feimster
Jennifer Garner
Jenna Ortega
Julian Lerner
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Nat Faxon
Édgar Ramírez
Jennifer Garner
Julian Lerner
Jenna Ortega
Édgar Ramírez
Julian Lerner
Julian Lerner
Jenna Ortega
Jennifer Garner
Édgar Ramírez
Julian Lerner
Jenna Ortega

Videók (1)

 
Tanovszky   2021. 12. 30.

legújabb vélemény

0
6 év fölött nem ajánlom

Anyu 15 év alatt egy napot sem öregedett. Na jó, ezt már megszokhattunk más filmekből is. Viszont itt annyira túljátssza a szerepét, hogy már fájt nézni. Nagyon kínos idétlenkedés és ripacskodás elejétől a végéig. Mindenki teljesen irracionálisan viselkedik. Mintha egy alternatív világban játszódna. Ja, és az állítólagos mondanivalója is egy nagy erőltetett hülyeség. A szülőknek nem az a dolguk, hogy a nevelés jegyében mindenre nemet mondjanak, majd egy nap bolondot csináljanak magukból, hanem hogy tartsák egyensúlyban a hétköznapokat, megértetve a gyerekkel a miérteket. Nyilván abból nem lehetne idétlen filmet csinálni. Kisgyerekeknek lehet, hogy vicces, nyugodtan nézhetik, nem korhatáros. Sőt, most kivételesen még LMBTQ-propaganda sincs benne, talán egy szó erejéig, de nem is egyértelmű.

 
ANdraS   2021. 03. 17.

6
Családi, de inkább gyerekeknek való film

Először két csillagot adtam a filmnek, de miután láttam, hogy a 8 éves fiam újranézte és megkedvelte, szerintem megérdemli a három csillagot. Kedves ötleten alapszik a sztori, hisz minden gyerek egy ilyen napról álmodik. Amikor mindent lehet, és a szülők minden ökörségbe beleegyeznek. Persze az egész eléggé infantilis, és nem éri el azt a szintet, amikor igazán az egész család élvezheti a cselekményt (pl. az Egy ropi naplója egy igen szuper családi film remek színészválasztással, vágással, logikával). De egy megnézést megér.

 
Anti007   2021. 03. 13.

4
Ez a nap most nem az igazi...

A film alapötlete egész jópofa üzenet lenne azon szülők számára, akik elfelejtették, anno milyen színes is volt az életük, amikor gondolkodás nélkül mindenre igent mondtak. Persze amikor már gyerekek is vannak, minden más lesz, a nemtörődöm lazaság t... teljes kritika»

 
hp   2021. 04. 14.

1

Hát nem dobtunk tőle hátast, azt meg kell mondanom, és az is biztos, hogy ebben nagyobb potenciál volt. Voltak részek, amik tényleg stimmeltek, az alapötlettel sem volt semmi gond, de néha azért elég kínosba tudott hajlani a dolog. Persze a fiatalabb... több»

 
Eastern79   2021. 03. 31.

0
Habkönnyű családi móka

Családi vígjáték nem sok készült mostanság, ezúttal a Netflix jóvoltából kaptunk egy habkönnyű (szó szerint) alkotást. Talán túlságosan is könnyed lett, ugyanis nem mondanám, hogy könnyesre nevettem magam, inkább kíváncsi voltam, hová fajulhat, amikor a szülők egy teljes napig igent mondanak mindenre, amit csak kigondolnak a sarjak. Lett volna potenciál a sztoriban, ennek ellenére kicsit lapos lett, és bugyuta. Jó volt azonban Jennifer Garnert végre nem akciófilmben látni, és a hiányosságai ellenére engem kikapcsolt. Kedves, egyszerű családi film.

 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

0

Mézes-mázos film volt nem sok mondanivalóval. A közepétől már nagyon untam.

 
Rea387147   2021. 04. 04.

0

Gyerekeknek szóló egyszerű és aranyos családi film. Egyszer meg lehet nézni.

 
Azt azért le kell szögeznem, hogy néhány vígjáték után már az elejétől a végéig tisztában vagyunk a történettel, újdonságra nem kell számítani, ha csak az alapötletet nem vesszük annak. több»
 
A Netflix legújabb családi vígjátéka péntektől elérhető a stremingszolgáltató platformján, és mondhatni rendesen belehúzott: ma már az első helyen nyitott Magyarország legnépszerűbb műsorainak Top 10-es listáján. De vajon tényleg megéri megnézni? A rövid válasz erre: igen! De persze vannak bizonyos kitételek, lehet nevetni. több»