2021.03.02   olvasottság: 1842x   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Erős hónapot ígér a Netflix eredeti produkcióinak márciusi premierlistája, mi pedig összegyűjtöttük számotokra a legizgalmasabb címeket, amire érdemes lesz odafigyelnetek a tavasz első hónapjában.

Nagy márciusi Netflix-ajánló: 15 film és sorozat, amit nem érdemes kihagynod!

Amy Poehler és Hadley Robinson főszereplésével érkezik  Jennifer Mathieu azonos című regényének regényének adaptációja, a Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak március 3-án, mely az eddig látottak alapján kimondottan szórakoztató vígjátéknak ígérkezik. A vígjátékok és a családi filmek kedvelői számára jó választás lehet a Jennifer Garner és Édgar Ramírez nevével fémjelzett Igen nap, melyben egy házaspár úgy dönt, egyetlen napra gyermekeik minden kérésére igennel válaszolnak, a hó végén pedig egy ígértes zenés fimmel, az Életem nyarával rukkolt elő a streaming szolgáltató. 

A Netflix az akciófilmek rajongóira is gondolt, érkezik ugyanis A francia őrszem az egykori Bond-lány, Olga Kurylenko főszereplésével, valamint a Tűzgyűrű franchise Netflixes adaptációja, a Tűzgyűrű: Senki földje.

A hónap legnagyobb sorozatos dobásának a Túl a vörös kanapén ígérkezik: akciót, szexet, pörgést és feszültséget ígér A nagy pénzrablás alkotóinak legújabb sorozata. Folytatódik a Formula 1: Hajsza a túlélésért, új évadot kap a Merész csajok és a Paradise rendőrei, és elstarolt a feltörekvő country zenészről szóló A country ereje is. 

A dokumentumfilmes kínálat is komoly címekkel bővül, érkezik a Gyilkosság a mormon közösségben és az ikonikus amerikai rapper, a Notorius B.I.G. életét bemutató Biggie: Van egy sztorim.

De ez még nem minden! Böngészd át az alábbi listát, és tudj meg többet az egyes címekről az adatlapokon, ahol a rózsaszín "Jelenleg/Hamarosan a Netflixen" gombra kattintva azonnal el is indíthatod a lejátszást, amennyiben van Netflix előfizetésed.

#15

musical

Will Hawkinsnak meggyűlik a gondja a hatóságokkal. A fiú választhat: vagy javítóintézetbe kerül, vagy elutazik egy keresztény nyári táborba. Bár kezdetben nem találja a... több»

#14

akció | animáció | fantasy

Miután a Sárkánylovag belefutott egy sárkányba és a hercegnőbe, aki saját küldetésen vesz részt, olyan eseményekbe bonyolódik, amelyeknél súlyosabbat el sem tudott volna... több»

Forgatókönyvíró: Ashley Edward Miller
#13

családi | vígjáték | zenés

Egy feltörekvő, fiatal country énekes megtalálja a bandát, amit eddig keresett, amikor dadusként kezd dolgozni egy muzikális családnál. A családfő egy igazi, vén cowboy, akinek... több»

#12

családi

A szakácsmesterség sok tanulást igényel, ezért Gofrincs és Mocsi nekivágnak a világnak, hogy megtanulják a szakma csínját-bínját. Michelle Obama is segítségükre van az úton,... több»


Szereplők: Michelle Obama
#11

animáció | krimi | vígjáték

A Paradise P.D. egy kisvárosi rendőrőrs mindennapjait követi nyomon, ahol zsarunak teljesen alkalmatlan személyek dolgoznak, ezért rengeteg furcsa kalandba és érdekes, vicces... több»

#10

dokumentum

A mormon egyházat szörnyű gyilkosság rázza meg. A dokumentumfilm ennek az ügynek jár a nyomába. több»

#9

dráma

A sorozatot Joanna Coles élete ihlette, aki a Cosmopolitan magazin főszerkesztőjeként vált híressé. A sorozat betekintést enged abba, hogy mi történik a nagy női magazinok... több»

#8

musical

Will Hawkinsnak meggyűlik a gondja a hatóságokkal. A fiú választhat: vagy javítóintézetbe kerül, vagy elutazik egy keresztény nyári táborba. Bár kezdetben nem találja a... több»

#7

akció | animáció | kaland

Taylor és Hayley elvesztették a szüleiket, amikor a kaidzsuk elfoglalták Ausztráliát. Kétségbeesetten próbálják megtalálni őket; küldetésük alatt találnak egy régi jaegert,... több»

Forgatókönyvíró: Craig Kyle, Greg Johnson
Szereplők: Iku Minase
#6

dokumentum | sportfilm

A dokumentumsorozat a 2018-as FIA Formula 1-es világbajnokság eseményeit követi nyomon egyedülálló, exkluzív felvételekkel, melyeknek köszönhetően bepillantást nyerhetünk a... több»

#5

61 Igen nap  (2021)

családi | vígjáték

Allison és Carlos rádöbbennek, hogy állandóan mindenre nemet mondanak. A házaspár épp ezért úgy dönt, hogy tartanak egy igen napot, amely csakis arról szól majd, hogy a gyerekek... több»

#4

dokumentum | életrajzi | zenés

Az egyik legnagyobb rapp-legenda, Notorius B.I.G. történetét ismerhetjük meg a sorozatból. Megtudhatjuk, hogyan vált Christopher Wallace-ból különleges, dalszövegeiről ismert... több»

#3

akció | dráma | thriller

Klara tolmácsként dolgozik a francia hadseregben. A nő részt vett a szíriai Sentinel nevű bevetésen, amely örök sebet hagyott rajta. Miután áthelyezik, megpróbálja... több»

#2

dráma | vígjáték | zenés

Egy 16 éves lánynak elege van abból, hogy a sulijában mindennapjait keresztülszövik a gyűlölködő és szexista megyjegzések. Édesanyja egykori lázadó múltja azonban hatalmas... több»

#1

akció | dráma | krimi

A cél nem több, mindössze ennyi: csak öt percig túlélni... A cselekmény három prostituált, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) és Gina (Yany Prado) köré... több»