Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak (2021)

Moxie
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
stevepisti   2021. 03. 14.

legújabb vélemény

0

Összességében tetszett, korrekt alakítások vannak benne az iskolásokat játszó fiatal színészek részéről. Itt-ott nálam már túlcsordult az a bizonyos feminim mérce, de ez most erről szólt.

 
DJluki   2021. 03. 05.

1

Szerintem egy jó film, remek alakításokkal és mondanivalóval. Persze a feminizmusról szól, és sokan fújolnak majd rá, de attól még egy jól sikerült film.


 
Bálint   2021. 03. 04.

0

Olyan témákat dolgozott fel, amelyekről beszélni kell és oldani kell, erről nem nyitok vitát. De a forgatókönyv nekem valahogy nem jött be, tele volt klisékkel és kínos elemekkel.

Galéria (6)

Amy Poehler
Hadley Robinson
Hadley Robinson
Lauren Tsai
Hadley Robinson
Hadley Robinson
Ike Barinholtz

Videók (2)

 
Az amerikai tinifilmekből már jól tudjuk, hogy a középiskola hierarchiája stabil, kikezdhetetlen alapokon nyugszik. A futballcsapat kapitánya a vezérürü, a pomponlányok rendezik a folyosó sorait, a csendesebb diákok pedig éljék túl valahogy azt a négy évet zavartalanul. Amy Poehler filmje ezt a rendszert piszkálja fel Moxie című filmjében. több»
 
A Moxie foglalkozik olyan valós problémákkal, amikkel foglalkozni kell, és ha csak egyetlen fiatal magára és a hangjára talál ennek köszönhetően és megtanulja kezelni a problémáit és ki mer állni önmagáért, akkor már megérte elkészíteni a filmet. több»
 
Amy Poehler másodszor rendezett nagyjátékfilmet, és érezhetően nagyon akart beszélni valamiről. Valami olyasmiről, amiről tényleg kell is, csak egészen biztosan nem így. több»