Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A Bélier család (2014)

La famille Bélier
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

François Damiens
Eric Elmosnino
Eric Elmosnino
François Damiens
Karin Viard
Luca Gelberg
Karin Viard
François Damiens
Karin Viard
François Damiens
Luca Gelberg
Karin Viard
Luca Gelberg
François Damiens
Eric Elmosnino
Luca Gelberg
Karin Viard
François Damiens
Karin Viard
Karin Viard

Videók (3)

 
Filmrajongó   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

0
A Bélier család

Európai film. Jó humorral, jó karakterekkel. nem kell mindig szuperhős, aki egyedül végez az összes rosszfiúval és csöpög a vér a mozivászonról. Lélekemelő jelenet, mikor elénekli Paula a siket apjának az egyik dalt, amelyet tanult, s ekkor az apa eldönti szívében, hogy támogatja a lányát. Az a rész is felemelő, mikor Paula a felvételin nemcsak énekel, de siket szülei, hogy értsék jelbeszéddel kíséri. Igazán megható. Ez a film a családi összetartásról, szeretetről a szülői elengedésről szól (nekem legalábbis).

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Dög unalom volt a fim és egy kedvelhető karaktert sem találtam benne. Kicsit jeleltek meg énekeltek, volt egy kis családi balhé, de valahogy unalmas volt az egész.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

0

Igazából már a film előzetese sem nyűgözött le, mégis annyi jót hallottam róla. A megérzésem bejött, jellegzetes francia humorú film, ami nekem alapból nem jön be.

 
VvV   2016. 05. 10.

0

Engem kifejezetten idegesített a film, nem igazán tetszett. A szülőktől meg a falra másztam.

 
SzFa   2017. 09. 29.

0

Hát vígjátéktól igazán messze állt, én emiatt néztem meg, hogy nevessek egy jót, de ebben vagy két poén volt. Inkább dráma vagy nem is tudom. A zenélős, iskolás csajos filmektől jobb volt, habár a történet nem sugall többet. Nagyon megható volt a rés... több»

 
Timike   2016. 08. 21.

0

Nagyon gyengére sikeredett, kifejezetten idegesítő párbeszédekkel. Sokkal többet vártam tőle.

 
Gábor Rózsa   2017. 10. 09.

0

Egy nagyon kedves történet átlagosan, kicsit butácskán megírva. Sok döntés, és történés előtt érthetetlenül álltam, kicsit mindig éreztem, hogy az író így szerette volna és nem a történések akarják így a dolgokat...

 
Nagyon francia mozi, mely könnyed vígjátéknak mutatja magát, s tulajdonképpen az is. Ám ez a valóban szórakoztató családi történet elsősorban a szeretet filmje. több»
 
Történet egy olyan családról, ahol a legidősebb lány ráébred, hogy teljesen normális élete lehet, és közben a szeretteivel sem kell feladnia a kapcsolatát. A Bélier-család egy hagyományos, klasszikus, szeretetteljes és egy leheletnyit giccses francia film. több»
 
A Bélier család tavaly év végén érkezett a francia mozikba, ahol egyenesen imádták. Egyszerre vicces és megindító film egy siketnéma család egyetlen halló tagjának viszontagságairól a Szerelem a felhők felett főszereplője kishúgának tollából, a háromszoros César-jelölt Eric Lartiagu rendezésében. több»