Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
71

Llewyn Davis világa (2013)

Inside Llewyn Davis
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
4
Videók
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Justin Timberlake
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Adam Driver
Justin Timberlake
Adam Driver
Carey Mulligan
Justin Timberlake
 
szucszoli   2017. 03. 12.

legújabb vélemény

Nem fogott meg ez a film, egyszerűen nincs semmi szórakoztató ereje. Nincs igazán semmi különös ebben a filmben, ami igazán kiemelkedővé tehetné az átlag filmek közül. Szépen énekelnek és zenélnek a szereplők, de én ezt már kevésnek érzem. Ha csak erre lettem volna kíváncsi, akkor felütöttem volna a youtubot. Úgy érzem, hogy a Coenek már csak a szűk haveri köreiket akarják megnyerni az ilyen filmekkel, nem a nagyközönséget. Pedig ez régen nem így volt.

 
Moria99   2015. 08. 21.

Kalandos, igazán izgalmas, ugyanakkor vicces, szórakoztató film, nem csalódtam benne. Talán csak egy-két apróság volt az, ami nem tetszett. Egyébként mindenki rendben van benne, a látvány is nagyon jó.


 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

Egy okosan megrendezett viccesen szomorú filozófiai dráma, amit mindenképpen érdemes megnézni. Kulcsszavak: Muzikális. Melankolikus. Vicces. Cohen fiverék forever!

 
nagynesze   2015. 08. 31.

A Llewyn Davis világa nagyon meggyőzően mutatja be a 60-as évek Amerikájának zenei szféráját, vizuálisan és zeneileg szinte tökéletes. Egy okosan megrendezett viccesen szomorú filozófiai dráma, amit mindenképpen érdemes megnézni, de csak miután kellőképpen ráhangolódtál. Ha még nem láttál Coen filmet, akkor előfordulhat, hogy lassúnak és helyenként unalmasnak is fogod tartani, ezért inkább egy esős, vasárnap délutáni filmként tervezném be.

 
Hektor6   2016. 04. 28.

Igazi hangulatfilm, nagyon erős, és mély érzelmekkel. Kissé sötét emiatt, nem igazán hatja a remény érzete. De ettől függetlenül egy nagyon jó film, különös élményt ad a megnézése. A zeneszámok is nagyon jók, Oscar Isaac hangja is remekül beleillik a hangulatba. Kötelező darab.

A film összbevétele 32 935 319 dollár volt (imdb.com).

 

Toronto-ban megválasztották az év filmjének 2013-ban.

(mamiéstöti2)
 

Mikor Jerry Grayson először találkozott a film zenei tanácsadójával, T Bone Burnettel, az feltett egy Tom Waits lemezt, és egy órára elhagyta a szobát. Így kezdődött meg Jerry Grayson "kiképzése".

(kázsé)
 

A Pán Péter írója a Llewyn-Davies család fiairól mintázta a könyvének egyes szereplőit. Oscar Isaac karaktere mutat némi hasonlóságot Pán Péterrel (például a felelőtlenség tekintetében), de lehet, hogy a "névrokonság" pusztán véletlen.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.