Függetlenfilm érzetét kelti majd a Star Wars VIII?

A film sztárja, Oscar Isaac izgalmas részleteket osztott meg a készülő epizódról.

A Star Wars - Az ébredő Erő egyik új szereplője, Oscar Isaac (Poe Demeron) jelenleg is a nyolcadik rész forgatásán dolgozik, de akadt ideje, hogy interjút adjon a Los Angeles Times újságírójának, akivel érdekes dolgokat osztott meg a franchise jövőre érkező következő részéről.

Az interjúra Isaac soron következő szuperprodukciója, az X-Men: Apokalipszis kapcsán került sor, melyben a színész a címszereplő nemezist alakítja majd.

"Rian Johnson olyan az eddigi filmek univerzumától teljesen eltérő irányba viszi a produkciót," árulta el Isaac. "Nagyon izgalmas, hogy olyan dolgokkal kísérletezünk, amire nem számítottam volna ettől az univerzumtól... Bizonyos értelemben olyan érzés, mintha független filmet készítenénk."

Isaac jól tudja miről beszél, ugyanis korábban olyan független produkcióban tűnt fel, mint a Llewyn Davis világa, az Ex Machina vagy a Drive - Gázt!.

A Star Wars: Az utolsó Jedik 2017. decemberében debütál a mozikban.

Kövess minket Facebookon és Google+-on is!

akció | kaland | sci-fi

Disney+

Több mint három évtizeddel a második Halálcsillag megsemmisítése után a Galaktikus Birodalom nyomába lépő Első Rend tervet eszel ki a hatalom megszerzésére és az Új... több»