Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
43
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Drive - Gázt!
 
NGN   2020. 01. 11.

legújabb vélemény

A csendes főhős, a történet, a zene és az egész miliője a filmnek magával ragadó. Remekül sikerült film.

 
dulkap   2015. 07. 30.

Lehet, hogy a sok jó kritika meg a vélemény miatt, de azért ennél többet vártam volna. Egy tök sima akció-krimi, amit telepakoltak feleslegesen elnyújtott képekkel vagy éppen lelassított jelenettel. Nem beszélve a feleslegesen hatásvadász módra bemutatott erőszakos képekkel. Lehet, hogy hatásosnak szánták, de nálam csak vadászta azt a szintet. Hiányzott nekem belőle a stílus. Kicsit úgy érzem, hogy nagyon próbáltak kihozni a történetből többet, mint ami benne volt. Lehet, hogy ki is hoztak, de nekem ebből nem jött át semmi. A színészi játékkal nem volt gond, bár Brooksnál se éreztem semmi olyan kiemelkedőt, ami ennyi díjat hozhatott. Összességében egy korrekt kis film, de nekem se több, se kevesebb.


 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Ryan Gosling ebben a filmben a legelfogadhatóbb és tetszenek benne a verdák is, de mégis hiányzott belőle egy kis izgalom.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Egyszerű film, mint a faék, mégis lebilincselt. Zenék nagyon jók. Aki akciófilmre számít, az nagyot csalódhat.

 
Diesel   2018. 03. 25.

Nem mai darab, de még mindig tökéletesen emlékszem a filmre. A történet teljes mértékben kidolgozott és jól felépített. Tetszett hogy itt is ügyeltek a részletekre. A sztori végig élvezhető volt, és volt benne csavar is. Hihetetlenül hangulatos volt főleg a filmben bevágott zenéknek, illetve a jól kidolgozott autós üldözések, és akciójeleneteknek köszönhetően. A filmnek volt egy fajta stílusa gondoljunk csak Ryan Gosling skorpió mintás kabátjára, a bőr kesztyűjére, a kocsikra stb. Sokan ráhúzták hogy ez egy elvont művészfilm szerintem egyáltalán nem. Ebben a filmben az autós üldözéseken és a lövöldözésen kívül bőven van szeretet, önzetlenség. Csak azért nem adok rá max pontot mert a vége nem tetszett. Kicsit jobb befejezést is kaphatott volna. Persze azt viszont simán el tudom képzelni hogy azért lett ilyen a vége hogy egy esetleges folytatás még becsusszanjon. A szereplők játéka a történet teljessége és a kiváló hangulat egy nagyon jó és emlékezetes krimi filmet hozott össze. Érdemes időt szánni rá és megnézni! A filmben azért vannak erősebb idegzetüknek ajánlott jelenetek!

A film összbevétele 76 176 032 dollár volt (imdb.com).

 

Nicolas Winding Refn rendező a filmet Alejandro Jodorowsky számára dedikálta.

(wintermat)
 

Nicolas Winding Refn az Arany Pálmája átvételekor többek között megköszönt Gaspar Noénak, aki megmutatta hogyan lehet poroltóval betörni egy koponyát.

(wintermat)
 

Az eredeti rendező Neil Marshall lett volna, a főszerepben pedig Hugh Jackman.

(wintermat)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.