Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Drive - Gázt! (2011)

Drive
Filmadatlap
 
30
Szereplők
43
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Galéria (17)

Videók (2)

 
turjild   2022. 01. 14.

legújabb vélemény

0

Tetszett a történet, jók voltak a színek, a szereplők és a zene is. Kicsit ugyan sok vér folyt, és brutális volt, de ennek ellenére jó volt!

 
dulkap   2015. 07. 30.

1

Lehet, hogy a sok jó kritika meg a vélemény miatt, de azért ennél többet vártam volna. Egy tök sima akció-krimi, amit telepakoltak feleslegesen elnyújtott képekkel vagy éppen lelassított jelenettel. Nem beszélve a feleslegesen hatásvadász módra bemut... több»

 
Diesel   2018. 03. 25.

1

Nem mai darab, de még mindig tökéletesen emlékszem a filmre. A történet teljes mértékben kidolgozott és jól felépített. Tetszett hogy itt is ügyeltek a részletekre. A sztori végig élvezhető volt, és volt benne csavar is. Hihetetlenül hangulatos volt ... több»

 
hsanya182   2015. 10. 14.

1

A főszereplőnk SKORPIÓ személyiségjegyét elég könnyű kitalálni, kihozták a szerepét teljes mértékben, viszont maga a film egy elég merész produkció, próbál életszerű lenni, egy életszagú feszült szituációt próbál adni, ahogyan az életben is történne!... több»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

0

Ryan Gosling ebben a filmben a legelfogadhatóbb és tetszenek benne a verdák is, de mégis hiányzott belőle egy kis izgalom.

 
Deku   2017. 08. 13.

0

Akkoriban még nem igazán ismertem a színészt viszont egész pofás kis film lett, nagyon rendben volt a rendezés és az izgalmas jelenetek is. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

Nagyon szeretem ezt a filmet. Ryan Gosling is nagyot alakít benne és igazán jó dráma hatások vannak benne. Izgalmas, de érzelmes is, megkapó és megrázó is.

A film összbevétele 76 176 032 dollár volt (imdb.com).

 

Nicolas Winding Refn rendező a filmet Alejandro Jodorowsky számára dedikálta.

(wintermat)
 

Nicolas Winding Refn az Arany Pálmája átvételekor többek között megköszönt Gaspar Noénak, aki megmutatta hogyan lehet poroltóval betörni egy koponyát.

(wintermat)
 

Az eredeti rendező Neil Marshall lett volna, a főszerepben pedig Hugh Jackman.

(wintermat)
 

Driver és Irene alig beszélnek egymáshoz, mert Ryan Gosling és Carey Mulligan úgy érezték, hogy inkább a hangulaton van a lényeg, semmint a beszéden. Mulligan úgy foglalta össze a filmforgatást, mint több órán át epedezve bámulni a Gosling által megformált magányos farkas után.

(SódóGA)